Magyar Péter hangfelvétele lesz a Fidesz Öszödi beszéde?
Varga Judit beszél, ha jól értettem a mai interjúból.
Nem tudom, ha nem is Orbáné, de Rogáné lehet:D
+ Az őszödi beszédben Gyurcsány beismerte a balhét, Rogán, Orbán és aki még ebben benne van, valszeg nem fogja beismerni. De reménykedjünk! Azt mindig lehet.
#6 Viszont az őszödi beszéd kapcsán nem merült fel bűncselekmény.
Abban az esetben, ha a nyilvánosságra hozott hangfelvételen Varga Judit nem csak maffiakormányozni fog, hanem részletes beszámol arról, hogy Rogán és/vagy az emberei miként avatkoztak be a nyomozásba súlyos következményei lehetnek, legalábbis egy egészséges társadalomban és jól működő demokráciában nagy visszhangot váltana ki egy ilyen eset, Orbán Viktor Magyarországán lehet nem így lesz, de annak okát nem a felvételben vagy Magyar Péter személyében kell majd keresni.
Korábban, mintha több bizonyítékról beszélt volna Magyar Péter, amelyek között több hangfelvétel is található (javítsatok ki, ha rosszul emlékszem), ezért nem lepődnék meg, ha a holnap nyilvánosságra hozott anyag csak a kezdet lenne, és apránként fokozná a tétet, mint eddig is tette.
Ugyanakkor a 444 friss videóján Orbán és Rogán is nyugodtnak látszott. Szerintem ez csak a látszat. Tudjuk, hogy Gulyás neve is elhangzik majd a holnap közzétett felvételen, és korábban is utalt már rá Magyar Péter, véletlenül pont most tűnt el egy műtétre hivatkozva. Orbán nem posztol a közösségi médiában, pedig jellemzően naponta többször is szokott. Ráadásul a közmédia is nyíltan foglalkozott az üggyel, ami nem a megszokott stratégiai.
Szerintem érdemes lesz odafigyelni, de mérsékelni kell az elvárásokat. Ebbe holnap még senki nem fog belebukni.
3#: Ez jó:)!
Amúgy ez a nép mindent eltűűr, csak "Nehogy má"n a Gyúúúúrcsán jöjjön vissza!".
Nekem gyanús, hogy semmilye sincs...de majd kiderül.
Magáról az emberről, mikor "színre lépett", az volt az érzésem, hogy egy szociopata, nárcisztikus személyiség. Ne legyen igazam, de attól tartok, sok ember fog csalódni benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!