Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter elárulta, hogy...

Magyar Péter elárulta, hogy egy feleségével folytatott beszélgetést hoz nyilvánosságra amit titokban felvett és amiben csúnyákat mond Juditka a kormányra, ez volt az atombomba?

Figyelt kérdés
Megjött a messiás! :DDDDDD
márc. 25. 19:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

9-re:

Azt jelenti, hogy a kérdező azt mondja magáról:

"Debil vagyok, debil vagyok, debil vagyok...."

Érted: D, mint debil.

márc. 25. 19:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Számomra mindig annyira fura, hogy még semmit sem tudunk, de ti már befejezettnek mondjátok a történetet. Miért nem lehet holnap reggelig várni, mi az amiről szó van?

“ Magyar Péter elárulta, hogy egy feleségével folytatott beszélgetést hoz nyilvánosságra amit titokban felvett és amiben csúnyákat mond Juditka a kormányra”

Ismételni tudom magam, remélem egyszer a tükör előtt szemet köpöd magad. Ez egyszerűen egy szánalmas csúsztatás.

1. Azért ne tegyünk már úgy, mintha “Magyar Péter felesége” egy teljesen átlagos, hétköznapi ember. Elég releváns szerintem az, hogy az Igazságügyi miniszter, hogy, miképpen vélekedik, mit làt, mit tud.

2. Azért én nem hinném, ha és amennyiben nyilvánosságra kerül a felvétel, akkor azt fogjuk hallani, hogy Judit csúnyákat mond a kormányról.

Vagy te ezt úgy képzeled el, hogy majd azt fogja mondani “Ez a Viktor olyan kövér” “Rogán kancsal” “Szijjarto olyan bunkó”.

Az úgy megvan, hogy egyáltalán nem arról van szó, MP állítása szerint, hogy felesége a kormányt szidja. Arról van szó állítása szerint benne, hogy Rogàn Antal érintett a NER egyik legnagyobb korruptcios botrányában és ugyan ebben az ügyben az ügyészség és egyéb hatóságok által manipulálva lettek bizonyítékok?

Szerintem azért a “csúnyákat mond a kormányról” és a Titkos szolgálatok vezetője korruptcios botrányban érintett, az ügyészség pedig manipulált dolgokat kicsit különbözik egymástól.

Nyilván, meghalljuk majd mi hangzik el. Szerintem azért ha az akkori Igazságügyi Miniszter saját szájával kimond durva “vádakat” az szerintem erős. Kiderül holnap.

márc. 25. 19:16
 13/26 A kérdező kommentje:

2/3 :))) :DDD

márc. 25. 19:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Te egy olyan maffia államban akarsz élni ahol ellopnak mindent? Tönkreteszik az egészségügyet, az oktatást, a munkahelyeket, az egész országot? Az ország fejlődésére szánt EU-s pénzeket ellopják? Elmész nyaralni külföldre és inkább leszednéd a reneszám táblát mert a kormány miatt szégyenkezel? Ilyen életet akarsz a gyerekeidnek? Akkor legyen 2/3. Menthetetlen vagy.
márc. 25. 19:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#12: "Miért nem lehet holnap reggelig várni, mi az amiről szó van?"

Szerinted érdekli őt ez egy kicsit is? Inkább foglalkozik azzal, hogy Magyar Péternek képei vannak a Tinderen.

Bármit is szivárogtatna ki, ők akkor is a Fideszre szavazni.

Az ilyen emberrel nincs mit kezdeni.

márc. 25. 19:23
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem, ezért nem szavazok az ellenzékre. Jól látható, hogy milyen szinten teszik tönkre az önkormányzatokat és lopnak el mindent ahol nyernek a Fidesszel szemben.

márc. 25. 19:24
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen 15# igazad van.

Semmi érdemi vita. Ellenzék lop blablabla Magyar Peter nőverő blablabla.

Igen kérdező, szép volt, megsimogatjuk a buksid, szia

márc. 25. 19:27
 18/26 anonim ***** válasza:
16: Akkor nem ugyanabban az országban élünk. :)
márc. 25. 19:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
"lopnak el mindent ahol nyernek a Fidesszel szemben." Mit szólnál kérdező ha se a fidesz,sem az ellenzék nem lophatna? Mondjuk kezdődve egy jogállam helyreállítással mint előfeltétel, európai ügyészség, stb. Mi ezzel a problémád?
márc. 25. 19:29
 20/26 anonim ***** válasza:
18%
Magyar egy tipikusan olyan ember, aki milliókat tudna megvezetni lényegében bármivel, de akinek egy csöpp esze van, az a radírját nem adná neki kölcsön
márc. 25. 19:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!