Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek kellene visszalépnie a...

Kinek kellene visszalépnie a főpolgármester-választáson Budapesten?

Figyelt kérdés
Meg is fog történni? Mit gondoltokm

márc. 24. 21:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%
Vitézy fideszes. Ki azonosítja Karácsonnyal?
márc. 25. 22:51
 32/40 anonim ***** válasza:
70%

"Köszönöm, hogy ezzel a látványos kussolással, tényekre nem reagálásssal beismerted, hogy végig hazudtál."

1.kommented: tegnap 21:12

2.kommented: tegnap 21:14

Hát én kérek tőled elnézést kedves Fidder, hogy 2 azaz KETTŐ azaz K.E.T.T.Ő. percig nem reagáltam szánalmas kapálódzásodra.

Tulajdonképpen igazad van, 100-0 oda, mert a Fideszesek több 100 milliárdos nagyságrendet loptak, ellenben Karácsony állítólagos lopásairól valahogy mindig bebizonyosodott, hogy csak a Fidesz hazudik.

Szóval ja, tényleg 100-0 a Fidesz részére.

márc. 26. 18:46
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

#32!

Ha kitörölteted a válaszaimat, mert félsz az igazságtól, attól a valóság továbbra is az, hogy egy átlátszó hazugsággal próbálod átverni itt a népet.

Minden értelmes ember láthatja, hogy mire reagáltam és 15-ös iq felett arra is rájön mindenki, hogy nem kommented léte, hanem annak üressége a probléma.

Szokásodhoz híven az "érvelésed" kimerül abban, hogy a hazugságaidról leírod, hogy tények, a tényekre pedig nem reagálsz.

Tehát ez a válaszod miből áll?

1. Hazugság azzal kapcsolatban, hogy az a problémám, hogy 2 percig nem reagáltál.

2. Személyeskedés: "szánalmas kapálódzásodra". (Persze szokásodhoz hí@en érvek helyett.)

3. Mellébeszélés, mert nem tudsz mit reagálni a témára.

Ebben a beszélgetésben a moderátor a legszánalmasabb, mert asszisztál ahhoz, amit itt művelsz.

márc. 27. 02:00
 34/40 anonim ***** válasza:
38%
Geri vonuljon vissza a közeletből
márc. 30. 02:19
 35/40 anonim ***** válasza:
70%

"Ha kitörölteted a válaszaimat, mert félsz az igazságtól, attól a valóság továbbra is az, hogy egy átlátszó hazugsággal próbálod átverni itt a népet."

Nyilván azért törlik a válaszaidat, mert megmondod az "igazságot" és nyilván nem azért, mert hazudsz mint a vízfolyás :D

ápr. 1. 22:39
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

#35!

Érdekes, hogy egyszer sem cáfolták, cáfoltad a "hazugságaimat".

Csak leírod a tényekről, hogy hazugság. Ez nagyon gyenge.

ápr. 2. 02:06
 37/40 anonim ***** válasza:
55%
#36 Leírtam a tényeket, ha valakit a valóság nem zavar abban, hogy továbbra is hajtsa a maga hazugságát akkor nincs mit cáfolni.
ápr. 2. 19:49
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

#37!

Tényeket sosem írtál, csak tényeknek tünteted fel a véleményedet.

A 32-es válaszod is egy hazugságcunami.

ápr. 2. 19:55
 39/40 anonim ***** válasza:
55%

"A 32-es válaszod is egy hazugságcunami."

Ööö...nem.

2 percig nem írtam, te pedig azonnal elkezdted verni a melledet. Veled ellentétben nekem van életem. Ez tény.

Leírtam, hogy igazad van, és 100-0 oda. De ezek szerint végig hazudtál, hiszen ha szerinted hazugság azt állítani, hogy igazad van abban amit állítasz akkor nyilván hazudsz :D

ápr. 2. 20:01
 40/40 anonim ***** válasza:

#39!

Látod, már megint csak hazudozol.

Ragaszkodsz az abbam leírt hazugságaidhoz.

Majd személyedkedsz és hazugságot állítasz rólam. Ilyen az összes tényed: Megszületik a fejedben lévő űrben és tényként közlöd.

Tény az, ami bizonyítható. Neked egyik állításod sem bizonyítható. Nyilván ezért merül ki az érvelésed abban, hogy ismételeget a véleményedről, hogy az tény.

Ismét felteszem a kérdést: Te tényleg elhiszed, hogy a saját feltételezéseid tények vagy hülyének nézel itt mindenkit?

ápr. 2. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!