Kinek kellene visszalépnie a főpolgármester-választáson Budapesten?
"Köszönöm, hogy ezzel a látványos kussolással, tényekre nem reagálásssal beismerted, hogy végig hazudtál."
1.kommented: tegnap 21:12
2.kommented: tegnap 21:14
Hát én kérek tőled elnézést kedves Fidder, hogy 2 azaz KETTŐ azaz K.E.T.T.Ő. percig nem reagáltam szánalmas kapálódzásodra.
Tulajdonképpen igazad van, 100-0 oda, mert a Fideszesek több 100 milliárdos nagyságrendet loptak, ellenben Karácsony állítólagos lopásairól valahogy mindig bebizonyosodott, hogy csak a Fidesz hazudik.
Szóval ja, tényleg 100-0 a Fidesz részére.
#32!
Ha kitörölteted a válaszaimat, mert félsz az igazságtól, attól a valóság továbbra is az, hogy egy átlátszó hazugsággal próbálod átverni itt a népet.
Minden értelmes ember láthatja, hogy mire reagáltam és 15-ös iq felett arra is rájön mindenki, hogy nem kommented léte, hanem annak üressége a probléma.
Szokásodhoz híven az "érvelésed" kimerül abban, hogy a hazugságaidról leírod, hogy tények, a tényekre pedig nem reagálsz.
Tehát ez a válaszod miből áll?
1. Hazugság azzal kapcsolatban, hogy az a problémám, hogy 2 percig nem reagáltál.
2. Személyeskedés: "szánalmas kapálódzásodra". (Persze szokásodhoz hí@en érvek helyett.)
3. Mellébeszélés, mert nem tudsz mit reagálni a témára.
Ebben a beszélgetésben a moderátor a legszánalmasabb, mert asszisztál ahhoz, amit itt művelsz.
"Ha kitörölteted a válaszaimat, mert félsz az igazságtól, attól a valóság továbbra is az, hogy egy átlátszó hazugsággal próbálod átverni itt a népet."
Nyilván azért törlik a válaszaidat, mert megmondod az "igazságot" és nyilván nem azért, mert hazudsz mint a vízfolyás :D
#35!
Érdekes, hogy egyszer sem cáfolták, cáfoltad a "hazugságaimat".
Csak leírod a tényekről, hogy hazugság. Ez nagyon gyenge.
#37!
Tényeket sosem írtál, csak tényeknek tünteted fel a véleményedet.
A 32-es válaszod is egy hazugságcunami.
"A 32-es válaszod is egy hazugságcunami."
Ööö...nem.
2 percig nem írtam, te pedig azonnal elkezdted verni a melledet. Veled ellentétben nekem van életem. Ez tény.
Leírtam, hogy igazad van, és 100-0 oda. De ezek szerint végig hazudtál, hiszen ha szerinted hazugság azt állítani, hogy igazad van abban amit állítasz akkor nyilván hazudsz :D
#39!
Látod, már megint csak hazudozol.
Ragaszkodsz az abbam leírt hazugságaidhoz.
Majd személyedkedsz és hazugságot állítasz rólam. Ilyen az összes tényed: Megszületik a fejedben lévő űrben és tényként közlöd.
Tény az, ami bizonyítható. Neked egyik állításod sem bizonyítható. Nyilván ezért merül ki az érvelésed abban, hogy ismételeget a véleményedről, hogy az tény.
Ismét felteszem a kérdést: Te tényleg elhiszed, hogy a saját feltételezéseid tények vagy hülyének nézel itt mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!