A ellenzékiek miért nem tudják elismerni a Fidesz eredményeit?
Itt a tavasz!
Ennyi csírát még nem láttam!
"Fidesz támogatja a magyar családokat"
Mégis mivel?
Kapnak 10 millió hitelt, ami már önerőre sem elég?
Az ingatlan piaci árak felpumpálásával?
Családipótlékkal aminek sosem volt fidesz kormánya alatt növelése?
Gyerek kórházak fejlesztésével, ahol Ha sürgősségire viszed a gyereked, akkor vársz 8 órát vele, reménykedve hogy nem hal meg karodban a váróteremben?
Nyugdíjasokat és a fiatalokat?
Itt mire gondolsz?
"Csomó munkahely épült a Fidesznek köszönhető.."
És olyan bért is kapnak az itt dolgozók, hogy ne hónapról hónapra éljenek? :)
Az a baj tudjuk mennyi EU-s pénz jött ide, és senkinek halvány gőze sincs hova a P***bá tűnt az a pénz... Nekem van, de nincs bizonyítékom.
Ja,csak az a gáz ,hogya a 16 év előtti 16 évben sem csinált semmit.
Tudod te azt,'csak hazudott...'
18 és mennyivel jobb volt alatta az ország, te jóIsten, de mennyivel jobb volt, akkor, amikor ő semmit sem csinált, csak hazudott és utána lemondott.
Legalább nem volt ellopva és tönkretéve.
Öcsém.
Hűséges fletoseggnyaló vagy.
18, haha, nem ismersz, nem vagyok szavazója és nem is fogok rászavazni, de ha elsimerem, hogy az ország egy eredményes diktatúrát épitett ki és, ha ezellen Fletó az ellenpélda, akkor igenis elismerem, hogy Fletó jobb volt, nem kicsit, nagyon, még úgy is, ha életemben nem fogok erre az emberre szavazni. Rossz, kevésbé rossz és jó közt rohadt nagy különbségek vannak.
0rbán rossz, Fletó a kevésbé rossz, de egyik sem jó, viszont Fletó jobb volt, nem kicsit, nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!