Vona és Magyar összeállhat szerintetek?
Botrányhős?
Vagy csak öntudatra ébredt, mint a Skynet?
Te öntudatra tudnál ébredni, ha szar lenne minden körülötted? A munkahelyed hazug lenne, a családod?
El lenne hazudva a valóság? Nekem volt ilyen pár hónapja, hogy az asztalra basztam és kiosztottam a nemeket. Olyankor kiderül, ki az aki érdekből van melletted. Az öntudatra ébredő, határokat felállító embereket mindig utálják azok, akik maradnak a birkasorban.
Mikor veszi már át a bizalom a magyarok bizalmatlanságát, kontrollgyakorlását? Amíg nem, itt soha nem lesz változás az országban.
Nem Magyar Péter váltaná meg a világot, hanem nektek embereknek kellene. Mondjuk a szeretettel kezdeni.
De ehhez kell pár száz év.
Miért is kéne megbízni abban az emberben, aki sok éven át a NER különböző jól fizető pozícióiban keresett sok-sok pénzt. Eközben nem ébredt öntudatra, pedig a munkahelyei ugyanolyanok voltak folyamatosan.
Amikor a nagy embernek elterelő hadműveletre volt szüksége, megjelent, mint egy ellenzéki vezető. Azóta több szó esik róla, mint a nagy ember korábbi disznóságairól.
Ha észrevetted, a főnököt nem vádolja semmivel. Pedig, aki onnan jön, az tudja, hogy ki a mindenség forrása.
És - szerinted - ebben az emberben kellene feltételek nélkül megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!