Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona és Magyar összeállhat...

Vona és Magyar összeállhat szerintetek?

Figyelt kérdés
márc. 24. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak - talán - identitást kell váltaniuk. Mindketten a FIDESZ emlőin nevelkedtek.
márc. 24. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a tapasztalt politikusok óvatosak az ilyen botrányhősökkel, mint Magyar. Mi van, ha legközelebb téged hallgat le, és a te hátadba döfi a kést? Másfelől Vona pártja most annyira jelentételen, hogy bármiféle hírverés jól jöhet neki. Szóval lehet ez is, az is.
márc. 24. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Botrányhős?

Vagy csak öntudatra ébredt, mint a Skynet?

Te öntudatra tudnál ébredni, ha szar lenne minden körülötted? A munkahelyed hazug lenne, a családod?

El lenne hazudva a valóság? Nekem volt ilyen pár hónapja, hogy az asztalra basztam és kiosztottam a nemeket. Olyankor kiderül, ki az aki érdekből van melletted. Az öntudatra ébredő, határokat felállító embereket mindig utálják azok, akik maradnak a birkasorban.

Mikor veszi már át a bizalom a magyarok bizalmatlanságát, kontrollgyakorlását? Amíg nem, itt soha nem lesz változás az országban.

Nem Magyar Péter váltaná meg a világot, hanem nektek embereknek kellene. Mondjuk a szeretettel kezdeni.

De ehhez kell pár száz év.

márc. 24. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Miért is kéne megbízni abban az emberben, aki sok éven át a NER különböző jól fizető pozícióiban keresett sok-sok pénzt. Eközben nem ébredt öntudatra, pedig a munkahelyei ugyanolyanok voltak folyamatosan.

Amikor a nagy embernek elterelő hadműveletre volt szüksége, megjelent, mint egy ellenzéki vezető. Azóta több szó esik róla, mint a nagy ember korábbi disznóságairól.

Ha észrevetted, a főnököt nem vádolja semmivel. Pedig, aki onnan jön, az tudja, hogy ki a mindenség forrása.

És - szerinted - ebben az emberben kellene feltételek nélkül megbízni.

márc. 24. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha összeálnának, lassan minden ellenzékinek akinek egy kis affinítása van a politikához, külön pártja van…. Az nem nagy kompromisszum ellenzéki oldalon, hogy Gyurcsány faxát szopkodják egyesek (pl. Karácsony Gergely), akkor az se kellene, hogy az ilyen MZP, Vona, Magyar Péter, Jakab Péter együtt mozogjanak… Elaprózódik különben a munkájuk.
márc. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!