A Fidesz frakcióvezetőjének botrányos elszólalásának mi lesz a következménye?
#2 Akkor hogyhogy a válás után még állami cégekhez lett kinevezve?
Ennyire debilekkel lenne tele a Fidesz, hogy sérülés nélkül veri az igazságügyi minisztert és testőreit, MP elhagyja a felségét (éppen ő volt, aki bejelentette a válást), aztán még zsíros munkákat is adnak neki?
Szinte sajnálom a pártot, miközben összecsokizzák itt magukat a nagy erőlködésben, hogy valami lejáratást össze tudjanak már végre hozni.
“ válaszolta Orbán, megjegyezve, hogy ezt szerinte nem a kormánynak, hanem a politikai kommentátoroknak kell véleményezni. Elmondta azt is, hogy szerinte nem Varga Judit szerezte ezeket az állásokat Magyarnak.”
Balu szerint meg nem Varga Judit szerezte az állást neki. Látjátok Fideszes komcsik, ennyire alkalmasak a vezetőitek, egyik ezt mondja, a másik az ellentétét.
“Hajrá Fidesz örökre” 🧟🧟🧟🧟
Miért, enn is szereztem anno ismeretség révén állást a páromnak...mi ebben a bűn.
Nem fizettem le senkit, egyszerűen beajánlottam és rájuk bíztam a döntést, millió ilyen van az életben.
"Miért, enn is szereztem anno ismeretség révén állást a páromnak...mi ebben a bűn."
Tudod az ismertség csak azt alapozza meg, hogy meghallgassák az embert. Ha azt mondja valaki, hogy XY MIATT kaptad meg az állást (és utána XY távozása MIATT lettél te is elküldve), azalatt mást szokás érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!