Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy állítólag keresztény...

Egy állítólag keresztény kormány, hogyan költhet milliárdokat a gyűlölet és lejárató kampányokra?

Figyelt kérdés
Ez nekem nem összeegyeztethető.

márc. 21. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én még Üzbegisztánra gondoltam.
márc. 21. 15:38
 12/23 Alex Fly ***** válasza:
20%
@11: nem mindegy neked? Magyarországnak nem kellett, hát felhasználják. Mi ezzel a problémád?
márc. 21. 15:44
 13/23 anonim ***** válasza:
13 bocsánat, nem értem. Miért is nem kellett Magyarországnak?
márc. 21. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:

Milyen keresztény baszki?

ORbán sosem volt az, csak álkeresztény, és vérig cigány.

márc. 21. 15:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Engem inkább az zavar, hogy a Magyarországnak szánt EU-s források hova mentek?"

Meg lehet tekinteni. Mindenféle csodálatos kirándulóhelyek, pl. lomb nélküli lombkoronasétányok, biciklivel járhatatlan bicikliutak, nádasra néző fél méteres kilátók, lejt nélküli bobpályák, biciklivel megközelíthetelen biciklis kilátók, stb., ezek mind sokat tettek ahhoz, hogy Magyarország újra a régi fényében tündökölhet.

márc. 21. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

" Miért is nem kellett Magyarországnak?"

Mert simán, szó nélkül végignéztük, hogy elherdálják a százmilliárdokat, senki egy szalmaszálat sem tett ellene keresztbe.

Bűnösök közt cinkos, aki néma.

márc. 21. 16:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, de indulj ki abból, hogy a nagy vallásfanok is egymással szemben csarkodnak: ez miért katolikus, az miért református. Egyik is, másik is utálja kölcsönösen egymást, akkor ebből adódóan nem feltűnő a fő kkérdésbeli probléma sem.
márc. 21. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:

16, egy civil mit tehet? Feljelentést tesz, amit a fideszes ügyészség semmibe vesz?

Amit tehet az ember, ki megy tüntetni. Tanároknál, katánál, a gyerekvédelem miatt rengeteg ember ment ki, és mi lett az eredmény? Semmi. Pl ilyen helyekre mehetett volna az a sok pénz...

márc. 21. 18:45
 19/23 anonim ***** válasza:

"Tanároknál, katánál, a gyerekvédelem miatt rengeteg ember ment ki"

Marmint arra a parezer emberre gondolsz, akik hosiesen ott voltak a tunteteseken? Minden tiszteletem az ovek, de ez keves. 10ezer a 10milliobol meg mindig csak egy ezrelek, a 99,9% a fule botjat se mozgatta.

márc. 21. 19:20
 20/23 anonim ***** válasza:
hát oké, de ezért azt mondani, hogy a magyarok a hibások? Nyilván ez a kormány felelőssége, nem másé.
márc. 21. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!