Lázár J: "Meg fogja fizetni az árát a SPAR annak, amit az elmúlt napokban tett”-Ez tipikusan egy olyan ember nyilatkozata, aki soha életébeben nem dolgozott, nem ért semmihez, egyetlen tudománya a kocsmai hőbörgés és felfelé nyalás, lefelé taposás?
Amikor a kormány agresszív módon kordában tartja például a vízdíjakat, lakossági energiaárakat, annak azok is haszonélvezői, akik köpködnek a kormányra.
A multik nagyon szemét módon kihasználták a háborús hisztéria miatt megugró keresletet, sok esetben indokolatlan áremelésekkel, mert látták, hogy a buta polgárok úgyis viszik az árut.
Ezek bal- és jobboldali szavazók voltak, nincs különbség, akik maguk is gerjesztették az inflációt, ostoba viselkedésükkel.
Ezt én egyedül nem tudtam meggátolni, amikor azt mondtam, hogy ne halmozzatok hülyék!
#34 a csoki csak egy példa volt. De volt, max nem tudtuk miért van mindig hasmenése a gyereknek
#35 miért kell demagóg hülyeségeket írni? Gondolom oda vagy Orbán Viktorért? Miért komcsi az összes fideszes?
#35 "Amikor a kormány agresszív módon kordában tartja például a vízdíjakat, lakossági energiaárakat, annak azok is haszonélvezői, akik köpködnek a kormányra." Csak az egész hazugság. A rezsicsökkentett ár magasabb volt mint a piaci ár. A gázt 5x áron adja a drága kormányod, az olajon is szépen keresnek
Nyomatjátokmitt a hazug propagandát, aztán #39 meg benyal neked. A multik lettek az új ellenség, mert a rokon nem tudta bevásárolni magát a Sparpa, megafonosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!