Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter élve távozik az...

Magyar Péter élve távozik az ügyészségről, vagy novicsokkal szennyezett poloniumot nyel miközben kizuhan egy ablakból ?

Figyelt kérdés
Tudjuk hogy Orbán minden területen az Orosz megoldást választja.
márc. 20. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Hasonló kérdés volt már tegnap is. Nem unod? Nagyon bekattant ez nálad, hogy Magyar Pétert elteszik láb alól.
márc. 20. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Lehet hogy 3 különböző tipusú fegyverrel hátba lövi magát és így lesz öngyilkos.... ja nem ezt is elsütötték már a ruszkik.
márc. 20. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ablakon kiesés közben még lehet életben lesz.
márc. 20. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Ne legyen igazam, de kötve hiszem, hogy a magyar ügyészség valaha is megbuktatná a magyar kormányt, főleg, úgy, hogy Polt Péter a legfőbb ügyész.

Én nem tudom, ki ez az ember, és, hogy mit és hol csinált. Csak annyit tudni, hogy évekig elvolt az általa most támadni kezdett rendszeren belül és évekig vett fel búsás pénzeket belőle. Millió egy gusztustalanabbnál, undoritóbb dolgott tett már ez a rendszer a pedofil story előtt is, de, hogy most az általa "bántalmazott" asszony lemondása után telt be a bili, hát....

Ez nekem, még mindig egy belső leszámolásnak tűnik, a Volner-Schadll ügy után, mintsem egy kurrens messiásnak.

márc. 20. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Kap egy Pfizer vakcinát, a laposföld hívők szerint úgyis mindenki meghalt már tőle.
márc. 20. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A rendszer reakciója majd attól függ, mit tud, mit mond. Ha csak annyit, hogy miket hallott, tanúskodik, akkor azt mondhatják erre, hogy mutasson valamilyen hiteles bizonyítékot is. Ha lennének mondjuk hangfelvételei, akkor szerintem a sajtóhoz fordult volna, az lenne a leghatásosabb.
márc. 20. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják megölni. Mert jelenleg népszerűsége szuper sztár tini bálvány szintjén van.
márc. 20. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Jó taktika lenne amúgy a baloldal részéről ha megölnék, ha rá tudnák fogni a kormányközeli körökre még aznap le kéne mondania tényleg Orbánnak.
márc. 20. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Magyar Péter egy nagyon bátor ember. Amit tesz azt nemsok ember merné megtenni. Végre van egy ember aki feltárja előttünk szavazók előtt azt a mocskot amit orbán teremtett meg és fidesznek meg nernek hívnak, végre kiborult a bili. Remélem hogy Magyar Péter indul a váasztásokon és nyer és ő lesz Magyarország új miniszterelnöke. Én és a barátaim ráfogunk szavazni mert ebben a mocsokban és fertőben amit itt orbánt csinált ebből az országból már élni is borzalom.
márc. 20. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég feltűnő lenne ha most hirtelen meghalna. Azért még nem vagyunk az oroszok szintjén
márc. 20. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!