A fideszes vagy az ellenzéki szavazókat oszthatja meg Vitézy indulása?
A budapesti szavazókat.
Általánosan minden budapesti szavazót dilemma elé állítja, hiszen Vitézy nevét szakemberként ismerték meg és mára kevesen emlékszenek olyan esetekre amikor nem értettek egyet a szándékaival, pedig volt ilyen bőven. Azonban mivel közlekedésszervezési meg tömegközlekedési kérdésekben szerepelt és nem jobb vagy baloldali politikai véleményt fogalmazott meg, inkább az él róla az embereken, hogy valahol a pártpolitika felett van Vitézy.
Persze majd jön, hogy fideszes - mert a fidesznek volt régebben jelöltje, állami alkalmazottja, meg jön majd másik oldalról, hogy ellenzéki, hiszen nem fidesz jelöltként áll ki, de az átlag budapestinek ő akkor is szakember marad.
Minden szavazónál dilemma lesz, hogy arra szavazzon-e akit a politikai oldala kínál neki, vagy arra akiről azt hiszi, hogy pártok felett álló szakember.
Én nem vagyok budapesti, de nem szavaznék Vitézyre, mert bár jó szakembernek tartom, de főpolgármesternek nem lenne jó. Ahhoz nem elég jó politikus. Bár még kiderülhet róla.
Főpolgármester helyettesként szívesen látnám.
Engem is dilemma elé állít.
Egyrészt k.rvára elegem van belőle, hogy bármilyen fontosabb választásról legyen szó, az ellenzék mindig csak impotens arcokat és bukott politikusokat tud kiállítani, "a fidesz-ellenesek úgyis rá szavaznak" hozzáállás jegyében.
Másrészt bár tagadhatatlanul Fidesz-kapcsolódású ember, másik dolog, hogy közel sem az a sztereotip csicska, jó pár fideszes kulcsfigurával volt töke szembe menni, ha a szakmai feladatairól volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!