Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne az baj, ha a...

Miért lenne az baj, ha a bankkártya használatokat figyelné az állam?

Figyelt kérdés
Én örülnék neki. Tudnának tanácsot adni mire ne költsek esetleg. Ha meg vagyok szorulva, akkor ki tudna segíteni. Több értelme lenne, mint annak, hogy a miniszterek kék villogóval rohangálnak a világban gyakorlati élet szakértőként. Persze mindezt öltönyben, hogy még röhejesebb legyen.
2024. márc. 19. 06:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

"Tudnának tanácsot adni mire ne költsek esetleg"

A kormányod megoldja, hogy ne legyen miből költened.

2024. márc. 19. 08:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"A magánügyem, hogy milyen sebességgel közlekedek az úton."

Ööö... mond neked az a szó valamit, hogy közlekedés? Ismétlem: KÖZlekedés...

Mint a nevében is benne van, közúton, másokkal közösen közlekedsz, tehát ott bármit teszel az nem a magánügyed.

2024. márc. 19. 09:01
 13/19 anonim ***** válasza:

A jövőben majd finomhangolni tudják a választásokat, a polgármester lekéri az adatbázisból a településén élők adatait.

Az AI meg tudja majd tippelni hogy ki melyik pártra fog szavazni, és úgy fogják megrajzolni a szavazókürüket hogy jó legyen.

Tudják majd hogy kinek milyen krumplit kell osztani hogy rájuk szavazzanak, akire kár volna költeni azt kihagyják.

Ki tudják majd választani a legszorgalmasabb szolgákat, akik a legjobban tudják szolgálni a rendszert, a nem jó szolgákat pedig nem engedik semmilyen pozícióba, államilag gáncsolják minden tervét.

Ilyen lesz az új világ amit a fidesz épít nekünk

2024. márc. 19. 09:12
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 ez most is így van, nem kell ehhez AI :)
2024. márc. 19. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindig van hova fejleszteni, kiterjeszteni a szuverenitást
2024. márc. 19. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:
#6 Vagy pénzfelvétel és készpénzhasználat, ahol csak lehet. Azt még nehezebb nyomon követni.
2024. márc. 19. 10:57
 17/19 A kérdező kommentje:
#4 : Ez nem így van most is? Ránézel valakire és megmondod! 20 éves autóval jár és egy 50 éves panelben lakik? Hát akkor lúzer! Meg is csinálja a profilozást a társadalom. Így legalább az állam tudna segíteni!
2024. márc. 20. 08:02
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: Nem feltétlenül. Lehet, hogy valaki 20 éves autóval jár, 50 éves panelban lakik és van még 100 milliója részvényekben, bankban, vagy csak pár kg aranya a lakásában egy páncélszekrénybe zárva. Nem mindig látszik elsőre. Lehet, hogy neki teljesen megfelel az a kocsi.

Ugyanígy járhat valaki részletre vett luxusautóval, lakhat nagy házban úgy is, hogy csak adósság van mögötte, a hitelt és a lakbért se tudja rendesen fizetni, stb...

2024. márc. 20. 10:14
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 : Vége az álmodozásnak? Akkor jöjjön a valóság! Az adósságfék törvényről hallottál? Nem adják csak úgy oda a luxusautót. Máskülönben én tuti felvettem már volna olyan hitelt, amit életem végéig sem fizetek vissza garantáltan. Csakhogy nem engedik. Ha csak kérni kellene a hitelt, akkor én egy budai villában laknék.
2024. márc. 20. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!