Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi okból gyülölik ennyire...

Mi okból gyülölik ennyire egymást a bal oldali és jobb oldali szavazók egy rétege?

Figyelt kérdés

Személyesen nem ismerik egymást, tök idegenek egymásnak, konkrétan semmit sem ártottak egymásnak, csak máshogy gondolkodnak. Ez tényleg elegendő, hogy ennyire utálják egymást?

Felnőtt vagy idősebb emberekről van szó, mégis ez a kommunikációs szint amiket itt olvasok egy általános iskolásét sem ütik meg.

2024. márc. 18. 19:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Állami szintű gyűlöletpropaganda van felépítve, ahol folyamatosan démonizált elképzelt ellenségek ellen küzdünk és bárki aki nem így tesz az szintén ellenség lesz.

Miközben az állam élén álló NER tagok olyan szinten lopják szét, árulják ki az országot, hogy az konkrétan a hazaárulás kategóriája.

2024. márc. 18. 20:51
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Én egyikre se szavaznék az fix.

Nálam minkét oldal leszerepelt.

2024. márc. 18. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
#10 igen, erre írtam a hozzászólásomat.
2024. márc. 18. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:

#13 És a hozzászólásod hogy kapcsolódik ehhez? Mert szerintem sehogy. A sávos adózásos hozzászólásról beszélünk, ugye, a #9-esről? Mi köze ahhoz, hogy a fideszesek elvitatják a nem-fidesz szavazó adófizetőktől az ő adójukból is fizetett kedvezményeket és juttatásokat?

Vagy talán úgy gondolod, hogy amiért kevesebbet adózok a fidesz miatt (ebben egyébként egyáltalán nem vagyok biztos, de kiszámolhatod nekem, a könyvelőmet nem fárasztanám ezzel), ezért nekem az adómért nem jár semmi? Mert ez így rohadt sz.r deal ám. Minek fizetem, ha nem kapok érte semmit? Ahogy írtam: akkor a nem-fideszeseknek ne kelljen adót fizetni és akkor rendben vagyunk, akkor nem kellenek a kedvezmények, juttatások sem. Nekem ez így tökéletesen megfelelne. Szerinted is így kellene működnie?

2024. márc. 19. 04:37
 15/23 anonim ***** válasza:
36%

#14 azért vannak bajok a toronyban...

A pedofil simogató kolléga azt mondta, ne vedd fel a csok-ot ha az szerinted káros. Én erre mondtam neki azt, hogy akkor ne fizessen alacsonyabb adókulcs szerint (hanem a teljes jövedelmére fizessen a legmagasabb adókulcs szerint), hiszen ő meg a sávos adózással nem ért egyet. A múlt idő annak szólt, hogy az az idő 2010 előtt volt.

Remélem, ezzel befejezettnek tekinthetjük ezt a teljesen meddő karakterpazarlást!

2024. márc. 19. 06:52
 16/23 anonim ***** válasza:
35%

Most pl olvasom ezt a kérdést https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__.. ahol a vallásos kérdező szépen, szelíden kifejti, hogy miért kellene a vallás felé terelnie a kormányoknak az embereket...

Erre az ELFOGADÓ liberális a 21@ válaszban ezzel áll elő "Kérdező, téged kéne terelni... magasfeszültségű villanypásztorral."

Szerinted !? 🤔

2024. márc. 20. 15:56
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
#16 tudom, hogy egy pedeszesnek ez felfoghatatlan, de az elfogadás nem azt jelenti, hogy minden hülye azt csinál amit akar.
2024. márc. 20. 17:09
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
16 pedeszes? Nem vagyok párbeszédes. Nem is tudsz érthetően fogalmazni. Milyen hülye csinál amit akar? A vallással mit azonosítasz?
2024. márc. 20. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
A párbeszéd az az MSZP pártbarátja. Kaácsonyé. Baloldali. Még ennyit sem tudsz? ?XD
2024. márc. 20. 17:13
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
#17 Legközelebb írj PedoFideszt, úgy érteni fogja, melyik pártról beszélsz. Persze nagy összegben merek fogadni arra, hogy még így is tettetni(?) fogja az értetlen hülyét.
2024. márc. 21. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!