Egyetértesz azzal a vélekedéssel hogy bármelyik párt jobb lenne mint a Fidesz?
#4.: "A Mi Hazánk kártékonyabb lenne, ott az emberi jogok is sérülnének nagyon."
Elég volt már abból, hogy a bűnözők emberi és más jogai felülírják a normális, törvénytisztelő polgárokét, főleg az áldozatokét!
És elég volt a Fidesz-KDNP-féle, üres szólamokkal tarkított álhazafiságba, miközben szétrabolják kényükre-kedvükre a hazánkat!
És elég volt a ballibek erélytelen, az országot gazdasági-politikai téren a külföldnek kiszolgáltató uralmából!
Hajrá Mi Hazánk Mozgalom!
Nem értek egyet a kérdéssel, szerintem a következő esetek nem lennének jók:
1. Alap, hogy a Fidesz nem maradhat, rendkívül káros.
2. A Mi Hazánk legalább ugyan olyan káros lenne, de más okokból.
3. Egy kétharmados DK kormány sem jöhet szóba, ugyan azt csinálnák, mint a Fidesz.
Tehát úgy fogalmaznék, hogy a fenti három kivételével bármely másik párt jobb a Fidesznél.
Nem értek egyet. Mindegyik ugyanolyan szar lenne.
A Mi Hazánkkal a legnagyobb bajom az ellesztés. Az egyszerűen felháborító.
#6-nak:
Én meg veled nem értek egyet.
Egy kétharmados DK kormány az alaptörvény eltörlésével, és az alkotmány, valamint a választási törvény visszaállításával kezdené. És szerintem teljhatalom birtokában, megindulna a leszámolás. Bocs. ELszámolás. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!