Undorító hogy a Fidesz még Varga Juditot és a gyerekeit és felhasználja a politikai ellenfelei lejáratására? Tényleg semmi sem szent Orbánnak? Kitért már a hitéből a miniszterelnök jó régen?
3: igen, ha semmire sincs egyértelmű bizonyíték, akkor lehet igaz is. Akkor viszont nagyon undorító a sok komment, ami semmibe veszi a bántalmazás.
Sőt, olyat is olvastam már ma többet is, hogy megérdemelte. Senki sem érdemli meg, hogy megverjék.
Nem csoda, hogy ilyen rossz a helyzet a családon belüli erőszak területén. Függetlenül ettől az esettől, mert úgyse fogjuk sose megtudni, mi történt.
De a hírek is naponta tele vannak ilyen esetekkel. És nagyon sokszor az áldozatot hibáztatják. A legjobban meg azt utálom, hogy képesek az ilyet szerelemféltésnek hívni, meg szerelmi tragédiának. Hát, szerintem ennek semmi köze a szerelemhez.
Azért egy bírósági beidézés meg egy jegyzőkönyv az esetről az nem bizonyíték?
Akkor miért mosakodik Petike, ha ekkora mintapolgár...
Hajaj, úgy tűnik Rogánnak végre sikerült fogást találnia Magyar Péteren? Senkinek sincs menekvés a karaktergyilkos gépezet elől?
Pontosan tudjuk, hogy Varga Judit utasításba kaphatta Rogántól, hogy posztolja ki azt a videót a falára. Még azt is el tudom képzelni, hogy központilag le van adva mindenkinek a FB jelszava szükség esetére, és Judit nem is kellett hozzá. Tudjuk, hogy így működik a rendszer, ugye azok után, amik eddig kiderültek a Rogán-művekről senki nem kételkedik benne? Akkor mégis miért gondolják sokan komolyan, hogy "kiderült az igazság", hogy Magyar Péter nőverő bántalmazó, aki elől menekülnie kellett a volt feleségének?
De hát úgy tűnik, hogy ha valaki elég jól érti a pszichológiát, és elég nagy hatalom van a kezében, hogy kihasználja, az felér egy szuperképességgel. Talán semmilyen védekezés sincs ezellen, és lehetetlen megbuktatni a rendszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!