Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hányan vettek részt Magyar...

Hányan vettek részt Magyar Péter tüntetésén?

Figyelt kérdés
Trollválaszolók kérlek, kíméljetek, engem csak a számok érdekelnek!

márc. 18. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
10-15 ezret írtak, legalább is amit én olvastam.
márc. 18. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Ez attól függ, melyik portált olvassa épp az ember.
márc. 18. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Ha 3 fő/m2-el számolunk akkor 40-50 ezer fő.
márc. 18. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha már Messiásvárás van az ellenzéki oldalon. Messiás Péter várás. 😆

MP mögött nem a fidesz áll, hanem egy bizonyos kör a fideszből, ha úgy tetszik reformfideszesek állnak és nem belülről, hanem kívűlről akarják megbuktatni Orbánt. Magyarul, ha megerősödnek, vidáman fognak koalíciót kötni az orbántalanított fidesszel.

Nincs ezzel semmi baj, de ezt lássuk tisztán. ☺️

Nem mondom, hogy ezt nem érdemes továbbgondolni, de most ennyi látszik...Ha már Messiásvárás van az ellenzéki oldalon. Messiás Péter várás.

MP mögött nem a fidesz áll, hanem egy bizonyos kör a fideszből, ha úgy tetszik reformfideszesek állnak és nem belülről, hanem kívűlről akarják megbuktatni Orbánt. Magyarul, ha megerősödnek, vidáman fognak koalíciót kötni az orbántalanított fidesszel.

Nincs ezzel semmi baj, de ezt lássuk tisztán. ☺️

Nem mondom, hogy ezt nem érdemes továbbgondolni, de most ennyi látszik...

márc. 18. 12:22
 5/11 A kérdező kommentje:
hát ez is egy vélemény. Szerintem ezt egyelőre nem tudhatjuk. Már az is valami, ha Orbán lelép...
márc. 18. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
50.000 fő egy objektív becslés lenne. Valószínűleg ennél egy kicsit több. De mind a fideszes mind az ellenzékieket lekörözte aznap.
márc. 18. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még egy Orbános Fidesszel is simán koalíciót kötne, csak eljátszaná a "mérleg nyelve" dumát, hogy hiteles legyen, és a látszat kedvéért néha ellenszavaz, ahogy teszi ezt a MH is. Igaz, nekik nincs szerepük, hisz nélkülük is megvan a kétharmad, így a Fidesz azt csinál, amit akar, esetleg akkor veszik igénybe a szolgálataikat mindenképpen, amikor jól hangzik, hogy az ellenzékből is támogatják egy rendelkezésüket.
márc. 18. 17:40
 8/11 A kérdező kommentje:

hát a Mi Hazánk az 100% a fidesz kiskutya pártja.

Egyébként a koalíció nem egy ördögtől való dolog. Mármint ha nincs akkora többség egy kormányban, mint most, akkor azt már koalíciós kormánynak hívják, mivel több pártnak együtt kell kormányoznia és nincs konkrétan egyeduralom, mint most.

márc. 18. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Na ja, csak én nem mernék mérget venni arra hogy MP hirtelenjében annyira megvilágosodott. Korábban nagyon is a NER kiszolgálója volt, most is az lenne, csak már ahogy ő is mondta, ciki a Fidesznek a kétharmad, főleg nemzetközi szinten, de amúgy meg simán. Tehát szerintem igazán csak papíron lenne ez is más, na meg jó sok szavazatot venne el a megtévesztett ellenzékiektől is.
márc. 18. 19:18
 10/11 A kérdező kommentje:

hát akkor mit szeretnél? Az égből alászálló édes Krisztust? Mivel a Fidesz már mindent ural (beleértve az ellenzék egy részét is), most már bárkire rá lehet mondani, hogy csak a fidesz állította elő... sőt, én abban is biztos vagyok, hogy a dk, az lmp, a mihazánk is valamilyen szinten a fidesz kezében van. A többiek meg csak beszambáznak a parlamentbe, hogy felvegyék a pénzt, aztán miniszterelnök választás előtt pár hónappal ugrabugrálni kezdenek és ennyi.

Igazából ennél rosszabb már nem lehet, szóval egy esélyt lehetne neki adni.

márc. 18. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!