Mi a helyzet az előző választáson 1%-ot elért Megoldás Mozgalommal,amit Gattyán György alapított?
Nem tudom, de szomorú, hogy eltűnt. Az egyetlen értelmes választásnak gondoltam hosszú idő után. És igen, én rájuk szavaztam. Mire lennél kíváncsi 3-as?
Nyilván gondoltam, hogy nem fognak nyerni, de éltem demokratikus jogommal, hogy arra adjam le a voksomat (ahelyett, hogy otthon maradok és nem szavazok senkire, mint sok lusta ember), aki a legszimpatikusabb jelölt.
Kifejezetten tetszett a megoldás-orientáltságuk. Hogy nem foglaltak állást semmiben, nem akartak belefolyni az emberek életébe és eldönteni olyan dolgokat, amiknek nem is lenne szabad a politikát érinteni sem.
Ahogy a színtiszta realitásuk is. Nem ígérgettek a levegőbe, hanem arra koncentráltak, hogy mi az, amit kockás papíron levezetve is meg lehet valósítani. Tehát egyáltalán az elmélet átültethető a gyakorlatba, van rá pénz vagy biztosan elő lehet teremteni rá a szükséges pénzt.
De annyira egyértelmű volt, hogy egy kamupártról van szó, aminek egyetlen feladata szavazatokat és plakát helyeket elvenni az ellenzéki összefogástól.
Gattyán fideszes kötődésű, a jelöltjei meg bukott celebekből és a professionről castingolt munkanélküliekből állt.
"Már maga az, hogy elindult a választáson bizonyítja, hogy fideszes kötődésű"
Mér,és akkor a Kétfarkú Kutyapárt is fideszes kötődésű? Csak mert nem a szent ellenzéki összefogásban vett részt?
Az összes ellenzéki pártban lehet találni sokkal erőteljesebb NER-es kötődésű szálakat (Molnár Zsolt-MSZP,Ungár Péter-LMP stb.stb.),mint amennyire ezt a Gattyánt hozzá lehetne kötni.
Gattyán simán egy üzletember, aki üzletel mindenkivel, nyilván egy NER által leuralt országban egy lépést nem tudsz úgy tenni,hogy valamilyen közvetett módon ne lehessen a rendszerhez kötni.
"fideszes kötődésű? Csak mert nem a szent ellenzéki összefogásban vett részt?"
Persze, ez a logikájuk. Ezért nem jutnak ötről a hatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!