Ki nyeri szerintetek a budafoki ellenzéki előválasztást?
Budapest XXII. kerületében nem tudott megállapodni a DK és a Momentum, így ott előválasztás lesz közöttük március 21. és 24. között.
Vagyis 2024-ben végre ismét itt a „Gyurcsány-Show”.
Csak a DK ne legyen! Azon kívül bármi jó!
A magyar politika megtisztítását a két ganétól az ellenzék csak a saját táborán belül kezdhetné el: előbb gyurcsánytól kellene megszabadulni, csak azután volna esélye orbánnal is leszámolni.
A csüngőhasú és a gyurcsótány egymásból élnek! Egy igazi ellenzékinek mindkét állatra egyszerre kell nemet mondani!
A gyurcsótánnyal összefogva esélytelen a disznóvágás is!
1: Ha így teszel, akkor büszke lehetsz arra, hogy támogatod a fideszt.
Előre szólok, nem lesz kutyapárti polgármester-jelölt Budafokon.
3:
Jaaaa ismerem már ezt a mantrátokat, ha nem szavazok az ellenzékre, akkor Fideszes vagyok... hál' istennek ez a pártbirka tempó nem fog rajtam. 10 évig voltam ellenzéki tömb szavazó, gyakorlatilag full fölöslegesen, elég volt a bohóckodásból. Fidesszel együtt taka a 6 ellenzéki bohóc gyülekezetnek is.
4: ez nem mantra, ez így van.
és nem azt mondtam, hogy fideszes vagy, hanem azt, hogy a fideszt támogatod - nagy különbség.
megértem, hogy csalódott vagy, de ennyit akkor ismeg kell tenned. ha apró korodban is azt mondtad volna, hogy a francba a járással, mindig próbálom, de fenékre ülök, akkor ma is négykézláb másznál.
pont ide illik az, amit Navalnij mondott:
"A gonosz diadalához csak az szükséges, hogy a jó emberek ne tegyenek semmit. Ne legyetek tétlenek"
8: Magyar Péter egy lufi. Most fel lett kapva, de nincs mögötte tartalom.
1 év múlva senki nem fog emlékezni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!