1/11 anonim válasza:
Üstökös... amilyen gyorsan tűnik fel az égen, olyan gyorsan is fog tovatűnni.
2/11 anonim válasza:
Fél év és kutyát nem érdekli majd, ő lesz a 28ik törpepárt vezére
3/11 anonim válasza:
Lózung. Még egy ugyanolyan párt, mint a többi, konkréttum nélkül.
5/11 anonim válasza:
Egy NIEMAND olcsó populista dumáját hallottam!
6/11 anonim válasza:
Várja a kiábrándult fideszeseket, mint mások... Mindeközben a baloldal osztódik n+1 db-ra. De eddig ez rogán legjobb kreálmánya, tényleg nagyot megy, a sok hülye még bekajálja.... Azon nem gondolkodnak, hogy honnét van máris stábja, pénze egy ekkora rendezvényre...
7/11 anonim válasza:
ZSENIÁLIS, FORRADALMI, KORSZAKALKOTÓ
Úgy tudom Orbán Moszkvába menekült.
8/11 anonim válasza:
Nem láttam. Csak youtube használok, mást nem.
9/11 anonim válasza:
Orbán nélkül semmit sem lehet csinálni Magyarországon. Rendezvényt tartani, pártot alapítani, semmit. Ez is az ő emberünk, ahogy a többi is az. Max csal látszólag nem azok, de valójában igen.
10/11 anonim válasza:
9-es és akkor mi a megoldás? Őszintén kérdezem...
Remélünk egy nagy, külső kataklizmát, ami általában megdönt rendszereket?
Mint a covid volt, csak az nálunk nem jött be...? (Szinte minden országban bukott utána a kormány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!