Holnap kipukkad a Magyar Péter lufi?
Figyelt kérdés
Kevés ember lesz, s tart egy beszédet, mindenki hazamegy és ennyi volt?márc. 14. 21:36
1/7 anonim válasza:
Nagyjából. Bár még egy ideig hívogatják majd a médiába. Aztán lassan kikopik.
3/7 anonim válasza:
De ha nem így lesz akkor a fideszben többen elkezdenek majd pelenkát cserélni.
4/7 árokpart válasza:
Nehéz megsaccolni, de a tetszikelések alapján szerintem nem lesznek kevesen. Jelenleg minden politikusnál több like-ja van a Facebook-on. A Miniszterelnök úr alig másfél ezer like-al döcög, magyar péter meg 17 ezerrel.
5/7 árokpart válasza:
Magyar Péter elnézést kisbetűvel írtam véletlenül.
6/7 anonim válasza:
Ez a Magyar Péter nekem sántít. Semmit nem tudtunk meg tőle. Belengette a tök átlagos ellenzéki kritikát, és itt kiffulladt a nagy leleplezés. Nem gondolom, hogy bármire is viszi ez a figura, de kíváncsi vagyok a holnapi eseményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!