Most vagy soha! c. Petőfi filmet a nátista baloldalisták pontozzák le mindenhol?
2024. márc. 14. 11:30
11/26 anonim válasza:
"nátista" - az milyen?
Amúgy nekem első körben az a problémám vele, hogy meg sem próbál a történet szempontjából hiteles lenni.
12/26 anonim válasza:
"Tanulatlanoknak"
A nátista birka vagy kutyaiskolában használatos ?
13/26 anonim válasza:
A 2 és 2,5 pipást valaki nem akarja lecsapni?
14/26 anonim válasza:
Azért ne nevezzük már filmnek ezt az akármit! Mozgókép, esetleg.
15/26 anonim válasza:
"A 2 és 2,5 pipást valaki nem akarja lecsapni?"
Nem űgy néz ki. De téged biztos hogy le fog.
16/26 anonim válasza:
Gondolom a nagy többség még nem is látta, mert csak ma jött ki.
Valamiért mégis iszonyat nagy a híre. Azt se tudtam volna, hogy létezik ez a film, amíg nem lett hírhértéke, hogy mennyire le lett pontozva (előre). Olyan, mint az élőszereplős Kis hableány - a negatív reklám is reklám.
17/26 anonim válasza:
Szóval akik csinálták, azoknak semmi sem szent, mert a történeti hűséggel köszönőviszonyban sincs az egész.
Mondjuk Rákay már a Kossuth térre is 2 millió embert delirált... :)
18/26 anonim válasza:
Szerintem meg szar a film és csak a keresztényisták és kormányisták pontozták fel!
20/26 anonim válasza:
#19 sajnos igen. Több hete dolgoztunk bizonyos utómunkálatokon. Ha nem baj, ennél többet nem mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!