Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a fradisták ilyen bátran és szellemesen visszaszóltak Magyar Péternek?

Figyelt kérdés

Magyar Péter bejegyzésében arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, a Fradi elnökét és Rogán Antal minisztert, hogy „ne küldjenek huligánokat a március 15-i rendezvényére”.

Erre reagáltak a fradisták, hogy "minket nem küldenek, hanem magunktól megyünk. Ahogy mentünk 2006-ban is, (pl TV-ostrom), amikor még a mi oldalunkon álltál és láttad mire is vagyunk képesek”.

Folytatták azzal, hogy „azonban most nem kell félned, annyira jelentéktelen vagy számunkra, annyira nem érdekel minket az életed, a bizniszed amit politikának hívsz, hogy nem megyünk hozzátok. Nyugodj hát meg”

És ezzel zárták: "Ha túlteng benned a tesztoszteron, szoktunk szervezni sportversenyeket, ott kipróbálhatod magadat. Az ösztrogén vezérelt bizniszhisztidben engedelmeddel nem kívánunk semmilyen részt vállalni, keress másokat akiket a szádra veszel. Köszönjük. Pont”

márc. 13. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Semmit.
márc. 13. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy segitség ez a Magyar (Péter) családnak :D
márc. 13. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez most egy affele beismero vallomas volt a "fradistak" reszerol?
márc. 13. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Na, azért miért hazudnak? Soha nem voltam fradista, 2006-ban még is kaptam pénzt, hogy legyen balhé. Nem tudom kitől jött a napi 5 ezer forint, de jött.
márc. 13. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Meglep, hogy ennyiből magukra ismertek.
márc. 13. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a fradisták együtt voltak a fidesszel. Az idióták be is vallják... xD
márc. 13. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
7# Igen, erre én se lennék büszke, hogy egy ilyen kormány csicskája vagyok-voltam.
márc. 13. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

szellemesnek semmiképp nem nevezném, ha valaki elismeri magáról, hogy huligán...

"bátrak" meg lehetnek, tudják, semmi jogi következménye nem lesz, ha nyíltan ki is írják, hogy ők csinálták anno az egész balhét

márc. 13. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy normalisan mukodo orszagban a koztisztasagiak elszallitjak a szemetet. Mi meg 4 evente ujravalasztjuk
márc. 13. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A fagyi tábor bohócgyülekezet. Amikor európai meccs van, fülüket-farkúkat behúzzák a vendég szurkolók előtt. Az ostoba bohócok az Olimpiacos elleni meccs előtt elmentek petárdázni a görög csapat szállásához, aztán másnap a görögök jól kiverték a fradikát a konfetti ligából.😀🤡

Egyébként nagyon sokat elmond a fradista táborról, hogy mennyire takonygerincű 💩csimbókok, hogy hagyják, hogy a politikai okokból győzikéből (szándékosan kisbetűvel) a salgótarjáni géniuszból fradistát faragjanak. Ha egy kicsit több tisztesség lenne a fradista táborban, akkor egy ilyen miatt már rég bezúzták volna a klubszékház néhány ablakát, Kubatovot meg elzavarták volna a halál péniszére.... Ennyit ér a nagy fagyi szurkolótábor. Magyar Petinek meg pacsi, hogy ennyire intelligensen elhárította a lehetséges rendbontást.

márc. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!