Hasznosnak gondoljátok, hogy a Mi Hazánknál stratégiai tanácsadó testületet hoznak létre?
"Stratégiai tanácsadó testületet hozunk létre, amelynek tagjait folyamatosan, hétről hétre mutatom be. Olyan, pártok felett álló, sok évtizedes tapasztalatokkal bíró személyekből áll majd a testület, akiknek a tudása segíteni fogja a Mi Hazánk elnökségének munkáját" - írja a Mi Hazánk elnöke. Toroczkai elsőként dr. Drábik Jánost, 21 könyv szerzőjét, a Szabad Európa Rádió egykori vezető programszerkesztőjét, jogászt, az Országos Trianon Társaság elnökét mutatta be a most alakuló testületből.
Szerintem jó ötlet. Hátha a kormányt is segítik majd.
Drábikot?
🤣🤣🤣
Ez tényleg igaz hír, vagy előre hozták április elsejét?
Drábik bácsi szerint Rákospalotán nem szemétégető van, hanem egy FEMA halálgyár krematóriuma.
https://www.youtube.com/watch?v=n9tgPokF_yc
Mondjuk pont összeillenek.
Egy ideig Drábik János miatt hittem a fidesznek, 2013-ig. Még arról is meggyőzött miért volt jó, hogy a fidesz lenyulta a magyaroktól a magánnyugdíj pénztár megtakarítását.
Hülye voltam és ostoba.
A mai napig nem értem, hogyan állít elő a FED a semmiből(!) pénzt.
Drábik jól illik a konteóhívő, oltásellenes Mi Hazánk-vezetőséghez.
Mindegyik olyan, mintha zárt osztályról szöktek volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!