Ki és mit tehetne a 4 éve indokokatlan veszhelyzeti kormányzas miatt?
Figyelt kérdés
Ez már komolyan a legxarabb vicc kategória, ami itt folyik.márc. 12. 19:38
11/13 anonim válasza:
Lehet menni uniós szintű bíróságig is. Sok mindenért lehetne perelni, őszintén hiányolom ezt a fajta cselekvést az ellenzék részéről, pedig ellenzéki vagyok
12/13 anonim válasza:
Ha felfüggesztené több következménye lenne. Egyébként 2/3 miatt így is azt van, amit ők akarnak, nincs semmilyen fék és kontroll, barmit megtehetnek.
Szóval, ha nem hosszabítjak meg akkor elvész például a békeparti vs háborúpárti retorika. Valójában ennek az alátámasztására kelett ez, hogy így triggereljék a szavazóbázisukat. Úgye pl. Hogy marki megállapodott Zelivel hogy az ukrán frontra viszi a magyarokat. Én is kaptam egy telefont a választás napján egy idős bácsi azt remegte a telefonba: "Nagy baj van a haborúparti..."
Kinyomtam.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó... 😰🤢
márc. 12. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!