Helyeselnéd ha NATO hivatalosan is katonákkal támogatná Ukrajnát?
Meglepődnél a koromon. Nyugi, nagyobb boomer vagy.
Én személy szerint azt képviselem, és óriási történelmi tévedésnek tartom, hogy a kommunista megszállás után, tekintve a geopolitikát, a helyzetünket, meg a szerencsétlen 20. századi tragédiák végett, pont, hogy semlegesség kellett volna és ésszerű politika.
Én nem akarok orosz világot, sem amerikait. Én Közép-Európát akarok.
Flakonos bor.meg még nincsen, de ahogy haladtok "demokráciafelfogásban", remélem megdöglök, mielőtt a magad fajták is újabb európai katasztrófát csinál. Na, azt látni nem akarom.
Különben meg felvonulási terület vagyunk a NATOnak. Csak közlöm.
Már magas IQra vallana, ha megnéznétek két világháborúban hol volt a keleti front.
12-es
Írásodból pont a boomer szag jön le.
De ez volt, és ez lesz ezután is, mármint Közép-európai...attól, hogy a ruszkik megtámadták Ukrajnát, azt nem lehet kivetíteni Magyarországra, ég-és föld a különbség, attól parázni, hogy majd minket is megtámadnak, az nettó tudatlanság, ezek nincsenek tisztában a politikai, gazdasági és a katonai helyzettel.
Flakonos sört írtam és nem bort, de mellesleg van flakonosból mind2.
Nem lennénk felvonulási terület a NATO-nak, ha nem picsognátok a háború iránt...ennyire egyszerű a történet.
11-es
Ha oda figyeltél volna iskolában értenéd, hogy elsőre téged szólítottalak meg, majd utána többesszámmal írtam, mivel több hozzád hasonló elborult háborúpárti ember van.
Tökmundegy mit írtál. Flakonos sör, vagy bor. Ugyanaz a rosszindulat meg személyeskedés.
Számba adtad, hogy flakonos sört iszok, szallag mellett melózok, meg katonákat akarok?
Hát jó.
Nincs mit mondanom.
15-ös
Hát te írtál az imént kevesebb tiktozást meg mekizést, én csak viszonoztam a jóindulatot amit elsőre írtál, sry bro.
14, a véleményem lehet, hogy tetszik, lehet, hogy nem, engem nem érdekel, viszont a sajátom és nem vagyok többesszám.
És továbbra is tartom, hogy azért fizetem az adóm egy bizonyos részét, hogy a NATO-ra menjen, igy, ha kell, akkor adjanak katonákat ukrajnának.
Ez a vélemény saját, eredeti vélemény. Megformálásában nem játszott szerepet külső politikus, ideológia, vagy csoportosulás.
Ez igaz, de ez a gondolkozás amit kommentben képviseltél ott, az igenis az a kaszt aki tiktokozik egy jót, esetleg Mekizés közben, majd várja a NATOt mert megvédik.
Nem védene meg minket a NATO.
Kollektív katonai szövetségekbe tartozni, meg megmutatta a 20. század, hogy milyen jó.
Ha.elfelejtjük, hogy Közép-Európa (ami egy pontig reális), akkor meg Európai haderő.
Ja, csak ez amcsi érdeket sért ugye? Ahogy az olcsó orosz nyersanyag.
Tisztán gazdasági háború folyik.
Dehogy nem vagy, hisz többen vagytok a te véleményeddel, itt meg azért vagyunk, hogy vitázzunk és ütköztessük a véleményeket. Tudom nagyon sok kommentelő nem szeret vitázni, hanem azért ír véleményt, hogy minél többen megsimizzék a kis buksijukat, hogy huuu de szépen írtál és küldjék a pipát, ez egy modernkori netes drog.
Nekem meg az a véleményem, hogy aki a háborút pártolja, az fosik kimászni a kényelmes kanapéból a frontra harcolni, hanem a kanapéból felhatalmazza magát, hogy ő fizet adót, és másokat küld a halálba, miközben lóbálja a zászlót a kanapéból, hogy ez a túlélésünk záloga...holott az ellenségnek eszében sincs megtámadni egy nála 3-4x erősebb szövetséget.
16-os
Ugy állítod, hogy nem védene meg a NATO minket, mint ha lenne erre már precedens...hol erre a példa? Az, hogy behalózuk ezt, meg elképzeljük, attól még nem lesz real. Jelenleg ott az 5-ös cikk, amit elvileg be kell tartani minden tagállamnak, de mivel még olyan nem volt a NATO történetébe, hogy valamelyik tagot megtámadják, így ezek mind feltételezések.
Utolsó két mondatoddal meg egyetértek.
Ki mondta neked, hogy ÉN azt gondolom, hogy a ruszkik megtámadnák a NATO?
Haladunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!