Lakatos Márk kiskorúakra vadászott? Pedofil ő is?
- Milyen drogot fogyasztott?
- Könnyebb arra válaszolnom mit nem.
13. Egy 16-17 éves GYEREKNEK még nem fejlődött ki a döntéshozatalért felelős agyterület, így nem, nem tudja, hogy mit akar. Szerinted sok idősebb fazon miért a fiatal lányokra hajt? ( azon kívül, hogy a fiatalabbaknak nagy. Általánosságban jobb alakjuk tud lenni)
Mert befolyásolhatók, olyanra alakítod őket lényegében, amilyenre akarod.
A válaszod másik részére pedig... Ez tény...igen, az számít pedofilnak, aki már nem kiskorú, és 14 év alatti gyereket akar magának úgy. Ez a törvény.... De attól még nem lesz az helyes, hogy egy akár több, mint 10 évvel fiatalabb kislányra hajt egy pasi.
Kérdező, ez az oldal minden, csak nem egy releváns forrás.
Az, hogy még nem fejlődött ki teljesen, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem tudja, hogy mit akar, legfeljebb bizonyos dolgokban nehezebben tud racionális döntést hozni (pl. kapna 100MFt-ot, nem befektetné, hanem jó részét elherdálná). Az agyunk nagyjából 25 éves korunkban éri el a teljes fejlettségi szintet, de egy 23 éves már bőven élheti a nemi életét, azzal, akivel akarja, mert ebben a dologban már tud dönteni. A srác is, akivel Lakatos Márk chatelt meg tudta mondani, hogy nem akarja ezt az egészet, mert hetero, tehát tudta, hogy mit akar, illetve, hogy mit nem akar.
15 én nem írtam azt, hogy egyáltalán nem tud eldönteni semmit.... Egy gyerek könnyen befolyásolható, ez a lényeg.
Azt pedig sztem nem tudjuk maximális biztossággal megmondani, hogy a másik fél valóban az a férfi-e, így őt elítélni egy ilyen szélsőséges oldal által írt cikk miatt...nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!