Minek neveznétek a (Fidesz) Orbán forradalmát?
A legkézenfekvőbb a fülkeforradalom, de valószínűleg a hivatalos történetírásba a Nagy Áprilisi Nemzeti Együttműködési Forradalom néven fog bevonulni.
Már azt hittem, Orbán abbahagyta ezt a süket forradalmazást, talán lassan felfogták a pártközpontban is, hogy rajtuk röhög az egész ország, de tévedtem: Most 23-án azt mondta a Vezér, hogy az áprilisi kétharmados forradalom (mostanában így szeretik hívni) az 56-os forradalom beteljesítése volt.
"rajtuk röhög az egész ország"
Én nem röhögök, mert tisztában vagyok vele, hogy itt 1945-től egészen 2010-ig tömény bolsevizmus és elnyomás folyt, amiben az emberi butaság, a lustaság, az elmaradottság, a hazugság, és a korrupció voltak a "követendő" "értékek".
Most, hogy a Fidesz került az ország élére végre elindulhat a valódi rendszerváltás, és nemcsak az ország gazdaságában kell rendet tenni, hanem az emberek fejében is!
A demokratikus, nyugati országok közül mi vagyunk közéletileg a legelmaradottabbak. Az átlagmagyar gondolkodása és világnézete az 50-es évek szintjén van ragadva, kis falukban meg még az 1910-es évek szintjén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!