Mi a vélemény K. Endre karamboljáról az újságírókal?
szerintem egyszerre röhejes, kínos és szomorú. Az egész eset. Fhu. Felháborító az egész, és K. Endre egy szót nem szólt végül, csak a verőlegény haverja támadt rá a stábra a koccanás után... ég a pofám.
Kíváncsi vagyok, mit fog kiváltani a médiából, csakmert eddig nem láttam még a jobboldali médián, hogy sokat foglalkoztak volna vele.
joguk van interjút kérni tőle. Mondták neki, hogy mondja azt, hogy nem nyilatkozik, és békén hagyják, de ennyit se volt képes mondani.
Ki se szállt megnézni, nem okozott-e sérülést. Valakinek hiányzik a gerince...
Miért véded? Épp most derült ki, hogy még a kegyelem után is elköveti ugyanazt a bűnt, amiért lecsukták!
különböző ügyekben???? Jesszusom, miért mosdatod a nevét?
Endre jelenleg egy felnőtt, régi diákot és áldozatot próbált rávenni hamis tanúzásra.
Az meg nem az autóvezetési gyengeségét jelzi, hogy állóhelyzetben szándékosan beletolatott, és aztán meg se nézte, milyen kárt okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!