A magyar liberálisok mit szólnak ahhoz, hogy Orbán Viktor az USA leendő elnökével találkozott?
Nem csak simán találkoztak, hanem egymást dicsérték és méltatták. Ez a nagy elszigetelődés?
Donald Trump: „Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor”
https://www.youtube.com/watch?v=Ua1ddG5xFek
Viccet csinálnak belőle.
Pedig az, hogy Orbán ilyen magasra jutott, nem semmi.
Ha Trump nyer, akkor Magyarország is nyer, mert Trump jóban van Orbánnal. Az amerikai-magyar kapcsolatok erősebbek lesznek.
Ne kívánd Trump bukását.
Ejj de szép amikor 2 élete végéhez közeledő férfi meleg egymást éltető szavaival még próbálnak legalább maguknak hazudni azzal hogy a történelem 2 idiótaként fog emlékezni rájuk akik felbecsülhetetlen kárt okoztak azon országnak aki megválasztotta őket.
Mint mikor Rákosi és Sztálin haverkodnak.
43 éves fehér keresztény hetero férfi
A hétvégén Lengyelországban voltam és szombat este egy közösségi, kocsmaszerű térben voltam, ahol fiataltól idősig, mindenki jelen volt, volt egy csomó tv és sportközvetités, és két focimeccs közben, hireket mutattak a tv-ben, mikor mutatták Orbánt és Trámplit, hogy is mondjam, elég hangos röhögésbe torkollott több száz ember, úgy nagyjából egyszerre és eléggé jelentőségteljesen.
Nem én voltam az, aki nem röhögtem ezen :D
A sikeres találkozó sikeres együttműködést eredményezhet, ide:
És?
Trump azt is mondhatta volna, hogy a mi Viktorunk sapkájába fér a legtöbb krumpli.
És hol van ez attól, hogy Kádár meg Brezsnyev még meg is csókolták egymást.
Trump egy pszichopata szélhámos bűnöző. Egész életében az volt, már a politikai karrierje előtt is.
Mondjam azt hogy meg sem lepődök, hogy Orbán ilyenekkel dörgölőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!