A fidesz tényleg egy hihetetlen okos zseni párt?
Szerintem a Fidesz egy nagyon okos nagyon zseni párt, ezt a botrányt is borzasztóan jól kezelték, igaz hogy volt egy kis kommunikációs zavar az elején de szerintem simán kijönnek belőle, mert hihetetlen módon tudták monitorozni mennyire sérül a szavazó bázisuk... sérült ezért intézkedtek az egészet hárították Vargára és Novákra egy kis beáldozható katonák voltak ìgy a kedélyek kezdenek lankadnk, például a KATA tüntetésnél tudták hogy ez a botrány nem fogja őket elérni ezért nem érdekelte őket.... mindent elemeznek monitoroznak és aszerint cselekednek utána szerintem nagyon jó húzás volt az is hogy egy abszolút ismeretlent tettek be köztársasági elnöknek azt se tudják ki, így már senki nem beszél az egészről..
Ezért fognak még 50 évig ők uralkodni
10-es,
Igazad van. Ez a botrány a Fidesz végét jelenti, ugyanúgy mint az összes eddigi is azt jelentette!
"Igenis az ellenzéké már régóta az elvi 2/3!!!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No és kié? A szemkilövetőé? Aki eladta az országot, hazudott reggel, délben és este, majd 3 év után sikerült csak lemondatni?
A parizeres? Aki már annyiszor vált Saulusból Paulussá, hogy saját maga sem tudja számon tartani?
Nemtudomka? Akinek a tudása kb. egy alsó tagozatos általánosiskolással vetekedik?
A lyányok? Akik fröcsögve szidják a saját hazájukat és minden egyes lépésükkel ellenük dolgoznak?
Patkányfejű Klárika? Aki a férje árnyékából visítozik?
A szovjet lány? Aki bekokózva, bepiálva táncikál és vihog, miközben inkább a helyesírás gyakorolná?
"Ez a botrány a Fidesz végét jelenti, ugyanúgy mint az összes eddigi is azt jelentette!"
Hol haluzol te olyat, hogy ezt állítaná itt bárki is?
Gyurcsány is még mindig politizál, pedig nála jóval nagyobb balhé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!