Miért ilyen erős a Fidesz támogatottsága?
"Egy most vasárnapi választáson a Fidesz-KDNP 48 százalékos listás eredménnyel magabiztosan nyerne."
Lopnak vagy sem, tény, hogy biztos munkahelyem van, ami mellett még tanulni is tudok.
Valamit tehát jól csinál a kormány. Ha mások is így gondolkodnak, akkor megvan a kérdésemre a válasz.
2# Ez addig jó, amíg kórházba nem kerülsz, gyereked nem születik, stb.
Könnyű mulatni addig amíg nem kerülsz sorra. Én sorra kerültem a KATA-val, pont akkor tették tönkre amikor pici vállalkozást akartam indítani. A hülye magyarok nem fogják fel, hogy ők is meg fogják szívni egyszer. A haveromnak most született gyereke és az orvosoknak fogalmuk sincs mi baja a gyerekének, minden nap rettegnek nehogy elkapjon valamit a kórházban a gyerek. Az orvosok röhögnek a tanárokon és fordítva, a taxisok röhögnek mindenki máson mert nekik megmaradt a KATA, a politikusok röhögnek a szegényeken mert buták és nem látnak tovább egy zsák krumplin.
Te is pontosan így gondolkodsz addig, amíg egy kórházi fertőzésben meg nem hal a rokonod, akkor aztán te leszel majd a legnagyobb ellenzéki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!