Még mindig nyerne a fidesz 2026-ban, ennyi kétes ügy után is?
Ha igen, hogy lehetséges és?
Ha nem, miért nem?
#19:57
Olvasd el újra a hozzászólásomat, bár egy fideszestől nem várom el, hogy tudja is értelmezni.
Az egymosástól nyer a fidesz, nem az ellenzék inkompetenciája miatt. Ugyan annyira alkalmas az ellenzék mint amennyire orbán volt 98-ban.
Hiába feszengsz itt, hogy 100ezer ember így meg úgy, a fidesz 3millió szavazattal nyert 2/3-t úgy, hogy abból majdnem 1millió külföldön élő magyar. A maradék szavazatnak 1 kiló krumpli meg egy 13.haci nyugdíj volt az ára. Nem így történt? Nem osztottak krumplit meg 13.havit?
2021-ben pont úgy nézett ki, hogy lejárt a Fidesznek.
De bejött az orosz - ukrán háború, a Fidesz jól tematizálta meg, az Ellenzék meg teljesen rosszul, és ez választást döntött.
Fekete fehér gondolkodókkal nem tudok mit kezdeni, én nem vagyok fideszes,de te pont ugyanúgy gondolkodsz mint egy fideszes,csak a másik oldalról. A DK minden szempontból ugyanaz csinálja mint a fideszt,csak egy másik oldalról, a többi ellenzéki párt meg semmit nem mutat fel.
A fidesz agymosó propagandája valóban behúz egy jó adag szavazatot, a határon túlról is jön pár100ezer, de több millió értelmes ember is van,aki jobb híján a fideszre szavaz,ezt észre nem venni, csak továbbra is a fideszt fogja erősíteni.
Nekem mindegy amúgy,én soha nem amióta betöltöttem a 18-at egyszer se mentem el szavazni, és nem is fogok,amíg nincs egy vállalható alternatíva.
Van vállalható alternatíva. Az, hogy teljesen hibásan kormányoznak az miért jó? Mi lehet ennél rosszabb?
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor elolvastad volna az "ellenzék" kampányprogramját és akkor nem mondanád, hogy nem tudnak felmutatni semmit. Vagy te mit vártál mit mutassanak fel? Egy jó kis alkotmánymódosítást? xDDD
Ki a vállalható alternatíva ?
A Mi Hazánk ?
Mondjuk én adnék nekik egy esélyt, 50 + 1 %-al.
"A GDP 9%a megy propagandára, így nem kérdés."
Ezt a baromságot honnan vetted?
"Hiába feszengsz itt, hogy 100ezer ember így meg úgy, a fidesz 3millió szavazattal nyert 2/3-t úgy, hogy abból majdnem 1millió külföldön élő magyar"
Kb 250 ezer külföldről érkezett szavazatt ment a Fideszre.
Honnan vetted az 1 milliós számot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!