Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek hogy képesek Ukrajnána...

Egyesek hogy képesek Ukrajnának drukkolni, amikor az ukránok már a háború előtt is vegzáltak a magyarokat?

Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 23:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

"Mondjuk amikor a világháború alatt bevonultak és végigerőszakolták az országot, sok férfit gulágra hurcoltak"

Olyan műveletlen vagy, mint a kő. Ezek a hülyeségek általában onnan származnak, hogy Ukrán frontnak hívták a Vörös hadsereg szervezeti egységét (amiből 4 volt), ami Magyarországot is lerohanta, de ennek semmi köze a sereg összetételéhez. És már ekkor is, és '56-ban is igaz volt, hogy a katonai egységeket a szovjetek direkt többnemzetiségűre alakították ki. Csupa történelmi analfabetizmussal ideállítasz és büfögteted a hülyeségeidet, aztán csodálkozunk, hogy Magyarország egyre jobban szigetelődik el még a saját szövetségeseitől is.

2024. márc. 9. 01:02
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

10-es vagyok.

11/11

A funkcionális analfabétizmusod a hajnali órának tudható be vagy álltalános jelenség?

2024. márc. 9. 01:04
 13/27 anonim ***** válasza:
62%

Inkább előkerestem neked ezt a jó kis cikket:

[link]

Gondolom első dolgod az lesz, hogy meghazudtolt a történészeket és majd más kérdések alatt is terjeszd a hülyeségeidet, csakhogy aztán rácsodálkozz, hogy jééé, talán tényleg nem segít a magyar-ukrán kapcsolatokon az, ha hazugságokat terjesztesz. Márha eljutsz valaha is erre az egyértelmű következtetésre.

2024. márc. 9. 01:08
 14/27 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ki is támadott meg kit? Úgy rémlik nekem, hogy az oroszok támadták meg az ukránokat, akkoriban még 2014-ben a Krím félszigettel kezdték, aztán 2022-ben már egész Ukrajnát akarták. Remélem azért azzal tisztában vagy, hogy az ukrán hadseregben kárpátaljai magyarok is harcolnak. Az oroszoknak mit is köszönhetünk? 1848-1849-es szabadságharc leverése, 1956-s forradalom leverése. A történtek után nehogy már "szegény" ruszkik legyenek az ártatlanok, mikor sok más kisebb népeket évtizedekig elnyomtak, köztük az ukránokat, lengyeleket, magyarokat és sok más népet is.
2024. márc. 9. 01:28
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg a jó oroszok...

I. világháború

II. világháború

Gulág

56

40 évnyi megszállás

2024. márc. 9. 04:48
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

"Magyarokat"

Magyar cigókat kérdező, ez a nem mindegy.

Miattuk utálnak minket mindenhol Európában. :(

Legrosszabbak a félcigányok, akik akár még úgy is néznek ki sokszor, mint egy átlag ember, csak amikor megmozdul.....na ott a gond.

2024. márc. 9. 06:36
 17/27 hollófernyiges ***** válasza:
77%

"onnan származnak, hogy Ukrán frontnak hívták a Vörös hadsereg szervezeti egységét"

Én értem a felháborodásodat, de azért olvasd el végig azt a 10. hozzászólást, ne csak az első sort.

2024. márc. 9. 08:06
 18/27 anonim válasza:
21%
Én mindkettőt utálom. Orosz ukrán mindegyik lenéz minket. Tele van a szálló velük itt szembe még köszönni se tudnak. Egyik mellett sem szabad kiállni.
2024. márc. 9. 08:10
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
1849 óta csak szopatnak minket a ruszkik, a szabadságharc csak miattuk bukott el.
2024. márc. 9. 08:32
 20/27 anonim ***** válasza:
24%
Az oroszok támadtak szó szerint, de ez nem azt jelenti hogy ők a rosszak. A palesztinok is támadtak, a magyarok is 48ban vagy 56ban, vagy a németek pl elfoglaltak anno Ausztriát stb., sok ilyen volt. Egyébként még egy háborút sem a támadás kezd el. A kontextus kell nézni. Ki terrorizalja a magyarokat, ki irtja a kisebbségeket, az ország kB. Felét, ki furészelte szét a turul szobrot, ki szerezte me zsarolással, atommal a színorosz Krimet meg fél Ukrajnát, milyen a történelmi kapcsolat a két ország között és mennyire bölcs az egyiknek NATO ba lépnie, hol volt CIA s puccs ezt megelozve...
2024. márc. 9. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!