Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter összetudja fogni...

Magyar Péter összetudja fogni az ellenzéki pártokat és így megnyerheti a következő választást?

Figyelt kérdés

márc. 8. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
55 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Nem, és, mostmár eltelt annyi idő, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez nem egy kormánypárti hack volt.
márc. 8. 17:36
 2/22 anonim ***** válasza:
26%
Választást még akár nyerhet is, de nem az ellenzéki pártok összefogásával. Ezzel ő is tisztában van, így nem hiszem, hogy ezen a vonalon indulna el.
márc. 8. 17:40
 3/22 anonim ***** válasza:
47%
Ki az a Magyar Péter?
márc. 8. 17:45
 4/22 A kérdező kommentje:
A lemondott miniszter csajnak volt a párja.
márc. 8. 17:47
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Magyar nem akarja összefogni az ellenzéki pártokat és ebben igaza van. Ugyanis ezeknek a szerencsétlen ellenzéki pártoknak köszönhető a folyamatos fidesz parlamenti kétharmad.

Ezeket az ellenzéki pártokat el kell söpörni és alakítani egy olyan pártot amelynek esélye van a fidesszel szemben.

Aki a jelenlegi ellenzéki pártokkal való együttműködésben gondolzik az a fidesz következő győzelmét támogatja.

márc. 8. 17:47
 6/22 A kérdező kommentje:
Lehet van benne valami.
márc. 8. 17:48
 7/22 anonim ***** válasza:
28%
#4 Tehát valakinek a valakije. Köszönöm a választ.
márc. 8. 17:50
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
7, én is, valakinek, a valakije vagyok. Te tán nem?
márc. 8. 17:56
 9/22 anonim ***** válasza:
59%
#8 Mindenki valakinek a valakije. Csak politikai pályafutást erre építeni nagyon távol áll az én értékrendemtől. Valószínűleg ezért nem tudom, hogy kicsoda, mert nem követem, hogy melyik politikus éppen kivel kavar vagy kitől vált el, a politikának nem a szappanopera része érdekel.
márc. 8. 18:00
 10/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
54%

Hihetetlen, hogy mindenhol megjelennek azok a paranoid konteós elmebetegek, akik kifordítva látják a világot.

Ezek a hülyék szokták általában kitalálni, hogy Gyurcsány valójában Orbán titkos segítője.

Mint ez a "Magyar majom" is Orbán embere nyilván, ámbár nekem ez is csak egy elmebetegnek tűnik.

márc. 8. 18:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!