Magyar Péter új pártja inkább az ellenzéktől fog szavazatokat elvenni vagy a kormánypártoktól?
#9 Balos toposzokról írtál, majd azt írtad, volt már ilyen, MZP. Erre írtam én, hogy bárcsak balos toposzokat hozott volna...
Milyen "szokásos balos "hülyeségek""-ről írsz? A hülyeség az rendben, sok hülyeséget mondott. Balos dolgot sajnos egyet sem.
#11 A legutolsó választáson még nem is léteztek. Azóta viszont elkezdtek tömegbázist építeni azokból akik a jelenlegi felhozatalból nem tudnak pártot választani maguknak. Elég sokan jelennek meg mindig a rendezvényeiken, sokkal többen mint a jelenlegi pártok bármelyikén.
Mondjuk én még nem voltam ott egyen sem. Néha mondanak okos dolgokat, de nagyon sok mindenben nem értek velük se egyet.
#9 Attól függ kit számítasz Fideszből kiábrándult szavazónak. Mert én pl. 2010-ben szavaztam rájuk utoljára, de már akkor is csak befogott orral. Tehát már valamikor 2006 és 2010 között kiábrándultam belőlük, csak mivel a másik oldal is szörnyűnek tűnt, még egyszer utoljára behúztam rájuk. Hátha...
2010 volt a vízválasztó, akkor nagyon sokan elhagytuk őket. Azóta lényegesen kicserélődött a Fidesz szavazóbázisa. Akik még csak mostanában kezdenek kiábrándulni, ők már egy egész más kategória. Azt sem tudom megérteni, hogy eddig mért voltak ott.
Ellenzèknek mèg vannak szavazòi? Kit hìvsz ellenzèknek? Ha a balliberàlis oldalra gondolsz szòval kb az összefogàsra ott már szerintem csak 1 szàmjegyű tàmogatottsàggal rendelkezõ pàrtok veszekednek egymàssal h kinek legyen 1 %kal több, fidesz meg nevet a markàban. Ha most lenne választàs Péter nélkül nem hiszem h a baloldali összes ellenzèknek 28% felett lenne a tàmogatottsàga. Ezzel 4/5 fidesz sem lenne kizàrt a parlamentben.
Csak a sajàt pèldàmat tudom mondani: èn 2018 òta párt nélküli vagyok, teljesen gàznak tartom a vègtelenül töketlen baloldalt+gyurcsànyt illetve a fideszre sem szavaznèk soha. Így ha nem lenne most Magyar Péternek pàrtja akkor vagy a màsodik reformkorra x elnèk vagy el sem mennék.
Az ilyen balliberàlis megmondòemberek meg felfoghatnák, hogy nekik sosem lesz 34% nàl több szavazòjuk és jò lenne ha nem mindig màsra mutogatnának a sajàt bènasàguk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!