Milliárdokért megvett felesleges használhatatlan lélegeztető kinek a felelősége hogy ekkora pazarlás történt?
Figyelt kérdés
márc. 7. 11:22
11/21 anonim válasza:
Hogy lett 150ezer a halottak száma? Nem olyan 45ezer körül volt a vége?
Persze nem mintha az kevés lenne, de hogy lett belőle több mint háromszorosa?
12/21 szántóvető válasza:
a gyurcsánymigránssorosbrüsszelellenék ötösnek!
13/21 anonim válasza:
"Persze nem mintha az kevés lenne, de hogy lett belőle több mint háromszorosa?"
Orbánfóbia 🤡
14/21 anonim válasza:
11-13, A regisztrált TAJ számokból deritették ki, van, amit nem lehet Orbánfióbiaként eltakarni, bár nekem igazoltan Orbánfóbiám van, igy akár ezen túl is léphetünk.
Én saját bevallúsú Orbánfóbiás vagyok, de a regisztrált TAJ számok és a népszámlálási adatok nem hazudnak, akármilyen fóbiám is van.
15/21 anonim válasza:
felelőség az mi akar lenni ? bendő lélegeztetőgépet és gázt jól vásáról aki ezt nem így látja az sorosbrüsszelgyúrcsány bérenc
16/21 A kérdező kommentje:
Hát nornalis országba eljárásnak kéne indulni mivel közpénzel vettuk tulározttan es aki benne volt lemondatni meg elitélni.
márc. 7. 12:32
17/21 anonim válasza:
"Hát nornalis országba eljárásnak kéne indulni " ha normális országot akarsz költözz külföldre 2/3 isztánban örülni kell bendő gyarapodásának
18/21 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok semmilyen fóbiás, de a koronavirus.hu oldalon a legutolsó cikk szerint (ami már 2 éves) alig 45 ezer felleti a halálozások száma. És akkor lett vége a durva járványnak. Utána hogy haltak meg még 100 ezren covidban?
19/21 anonim válasza:
Senkié, a tudatlan vidékiek úgyse hallanak erről az M1-ben. Iskolába meg úgyse járnak szóval onnan se hiányzik a pénzük.
20/21 anonim válasza:
"Senkié, a tudatlan vidékiek úgyse hallanak erről az M1-ben. Iskolába meg úgyse járnak szóval onnan se hiányzik a pénzük." ezért nyer ismét 2/3 bendő kapitány mert vidéken csak putrisok laknak , legalábbis a baloldaliak szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!