Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez nem túl sok észre vall...

Ez nem túl sok észre vall azoktól az ellenzéki szavazóktól, ugye?, akik most Magyar Pétert istenítik a lapján?

Figyelt kérdés

Én csak egy exfideszes extolvajt látok benne is, aki Orbánról kb istenítve beszélt a Partizánban. Komolyan ettől várják a megváltást?

Simicska, MZP, Pesti, most ez...mind olyanoktól, akik fidesz kötődésűek voltak jó sokáig.

Sok ész nem társul hozzájuk, ha azt gondolják, hogy egy ilyen majd jobb útra viszi az országot és / vagy leváltja a fideszt.

2024. márc. 6. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ő egy hazájat szolgáló becsületes ember. Igaz van abban, hogy nincs olyan ügy, ami miatt az emberek felállnak a fotelből.
2024. márc. 6. 18:57
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én csak egy exfideszes extolvajt látok benne is "

EZ SZART SE SZÁMÍT !!

Ki mástól lehetne információt kapni, mint aki legalább részben közel volt az ügyekhez ? A helyetes éjszakai portás talán nem volt benne, de az szart se tud. Tehát csak olyan segíthet leleplezni őket, aki valamennyire közéjük tartozott egy ideig. Szóval vagy egy ilyen ember, VAGY SENKI, SOHA.

2024. márc. 7. 00:49
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Én is ezt mondom, de nem fogják fel. Vagy csak nem akarják.
2024. márc. 7. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!