Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mindent elmond az ellenzék...

Az mindent elmond az ellenzék állapotáról, hogy jön egy vállalható arcú exfideszes és hirtelen mindenki benne látja az új messiást?

Figyelt kérdés

2024. márc. 6. 11:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Legalábbis elég sokat.
2024. márc. 6. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Én például nem benne látom.
2024. márc. 6. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Sőt, attól tartok, hogy megválasztása esetén lassacskán a Viktoréhoz hasonló utat járna be.
2024. márc. 6. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok kormánypárti, de nem látok semmit benne egy exminiszterférjet leszámitva.
2024. márc. 6. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki benne látja"

Ki mindenki?

Valami közvéleménykutatást mellékeljél, légyszi.

Én pl. a politikai analfabétizmus jelének tartom, ha valaki most egy új pártot alapít, ahelyett, hogy a meglevők valamelyikébe állna be. Ez annak a jele, hogy csupán egy kiskakas akar lenni a szemétdombon - bármilyen kicsi az a szemétdomb.

2024. márc. 6. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak egy szokásos "Felpaprikázott jobberek dúlnak fúlnak önnön agyszüleményeiken" kérdés.
2024. márc. 6. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
En sem benne latom. D eugyanakkor ha konkretumokat is mondana, sok fideszes szeme felnyilna. Amiket a videoiban allit, mindenki tudta a fideszeseken kivul.
2024. márc. 6. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

"jön egy vállalható arcú exfideszes és hirtelen mindenki benne látja az új messiást"

Inkább a társadalom erkölcsösségéről el sok mindent, hogy egy gerinctelen embert vállalhatónak tekintenek.

2024. márc. 6. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Ja, ja bezzeg Rogán Tóni milyen erkölcsös, ő sosem hagyná ott a Fideszt.
2024. márc. 6. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Megtévedt messiást lázálmaikban látnak az Orbán-hívők a miniszterelnökben.

Ne vetítsd ki kérdező a téveszméidet a demokratikus erőkre.

Itt nem tekintély van hanem tisztelet a másik félnek.

Nyilván megnyugvással tölti el az embereket hogy eddig nem látták rosszul az Orbán autokráciát belülről is ilyen amik kiszivárogtak belőle.

Ilyen szempontból hiteles ember Magyar úr.

2024. márc. 6. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!