Nem a hazafiasággal van baj, hanem a gyűlölködéssel.
Üdv,
egy jobboldali
márc. 4. 21:27
2/14 anonim válasza:
1.
Az antifa nem szokott gyűlölködni?
márc. 4. 21:29
3/14 anonim válasza:
Liberális vagyok. Mond, mivel van bajom, elmagyaráznád? A kitörés napi túrákkal sincs a világon semmi bajom.
Ellenben sok NEM liberálisnak van gondja vele.
Ja, csak szalmabáb érvelés a részedről...
márc. 4. 21:33
4/14 anonim válasza:
Azèrt mert a libsik utálják az igazi hazafiakat!
Csak az aberráltakat szeretik, elitèlik a fèrfi-nő kapcsolatot csak a buzīk lèteznek,ezek ilyen fèrgek,ezèrt nem èrtem hogy kèpes valaki rájuk szavazni!
márc. 4. 21:35
5/14 anonim válasza:
21:35: szegényke, fel ne húzd magad.
márc. 4. 21:38
6/14 anonim válasza:
Konkrétan melyik "hazafias felvonulásra" gondolsz, és honnan veszed hogy a liberálisoknak ( és csak nekik) van vele baja?
márc. 4. 21:45
7/14 anonim válasza:
Tehát amikor a náci német hadsereg és a még mellette álló magyar sereg töredéke kitört, az hazafias esemény volt?
márc. 4. 21:51
8/14 anonim válasza:
De szokott. Csak azt nem értem, hogy neked miért nem probléma az a saját oldaladon, amit a másik oldalon problémának látsz. Erre esetleg van válaszod?
márc. 4. 22:01
9/14 anonim válasza:
Szerintem morálisan nem elfogadható a kitörést pozitívan keretezni, de hogy erre az legyen a válasz, hogy akkor verjünk meg találomra járókelőket, akik nácinak tűnnek, (vagy annak akarjuk látni őket) az elfogadhatatlan.
márc. 4. 22:02
10/14 anonim válasza:
Számomra meredek, mennyi embernek nem esik le, hogy az antifa egy szélsőbaloldali csoportosulás, és mint ilyen semmi köze a liberalizmushoz. De hát nem is várható el a jobboldal nagy részétől, hogy képes legyen különbséget tenni baloldal és liberlizmus között...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!