Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves Fideszesek! Várjátok...

Kedves Fideszesek! Várjátok már a 2026-os bukást?

Figyelt kérdés
A pedofil-botrány után már semmi esélyetek, remélem tudjátok.

2024. márc. 4. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
45-ös szerint csak dolgozni kell, nem rinyálni. Persze, családod meg szard le melóz napi 20 órát hogy lakj valahol. Ez tök normális dolog tényleg. :)
2024. márc. 9. 00:33
 52/73 anonim ***** válasza:
40%
Csak tudnám ki veszi meg 65 milláért a 45 m2 emeleti lakást, amikor a zembereknek minden pénze.... Ellentmondás
2024. márc. 9. 09:53
 53/73 anonim ***** válasza:
60%
Honnan jönnek? Budapest belváros és a körülötte lévő kerületekben már bőven millió feletti négyzetméter árak vannak.. Ki veszi meg? Befektetők és külföldiek. A környékünk tele van ukrán luxus SUVokkal, a házunk meg portugál, brazil, koreai lakókkal van tele. Jártam a belvárosban, Corvinon egy új házban, nemrég épült, egy barátom ott bérel lakást, csak külföldiekkel találkoztam szinte a házban. Ők húzzák az árakat, a fejlesztőnek meg mindegy ki veszi meg, csak jöjjön a pénz.
2024. márc. 9. 20:32
 54/73 anonim ***** válasza:

#52 külföldiek, többnyire közel keletiek. Azért hogy tudjanak hova menekülni ha gáz van. Ők ki tudják fizetni.

El lesz adva a fél ingatlan piac araboknak. Ők lesznek a földes uraink a fidesz által kiépített feudális rendszerben. :')

Méghogy a magyarok oldalán állnak, kamuláda banda az égész...

2024. márc. 9. 22:04
 55/73 anonim ***** válasza:
Kínaiak iparszerű mennyiségben vásárolják fel a lakásokat, irodaházakat, földeket, letelepedési kötvényeket(rogán offshore művek)
2024. márc. 9. 22:12
 56/73 anonim ***** válasza:
42: 90%-nál.
2024. máj. 10. 23:45
 57/73 anonim ***** válasza:
58%
#39: Ami emlékem van, az a 80-as évekből van, amire már mondhatod, hogy nem volt kemény a diktatúra, arra emlékszem, hogy jött a hangzatos rendszerváltás, hogy milyen jó lesz nekünk, végre mehetünk nyugatra, 10 év múlva elérjük Bécs színvonalát stb. Ezt azóta is minden évtizedben elmondják. És, hogy mi lett jobb ? Vannak plázáink, már tudsz venni a boltban Milka csokit stb.. Közben viszont sok minden egy helyben toporog vagy rosszabb. Fiatalok: Az oktatás szinvonala nulla, amikor én voltam 2000-es évek eleje közepe (azért irom, mert mindkét kormány alatt voltam), az épületek összedőltek kb, a székek asztal 80-as évek Junoszty tévé. Nemrég voltunk osztálytalálkozón és semmi se változott ! Az egyetemen hasonló szinvonal, volt tanár aki megmondta, hogy ekkora fizetésért kb a minimumot ha leadja nekünk aztán megy maszekolni... Fiatal párok: lakhatás megoldatlan, nincs bérlakás program, a lakás és albérlet árak az egekben. A juttatások évek / évtizedek óta nem nőnek, vagy minimálisan, értékük nulla. Nyugdijasként igaz újra van 13 havi, de a nyugdijak értéke évek alatt teljesen elinflálódott. Mellette az egészségügy romokban, én már csak magánba járok, mert az államira várni kell és katasztrófális a szinvonala. A fizetések a nyugathoz 10 évvel le vannak maradva, kint minimum a dupláját lehet keresni, de legalább az árszinvonalat elértük már itthon. Folytassam még ?
2024. máj. 12. 12:36
 58/73 anonim ***** válasza:
48%

57:

És? Jobban akarsz élni? Irány a nyugat. 2011 május 1-e óta minden EU/EGT tagállamban jogod van élni, dolgozni.

Miért nem mentek ha ANNYIRA ROSSZ?

LEHET MENNI

2024. máj. 12. 22:21
 59/73 anonim ***** válasza:

Ja és 2011 május 1-e óta úgy értem KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL ételek menni azon országokba élni, dolgozni.

De lehet, hogy arra több arabot látsz majd az utcán :)

2024. máj. 12. 22:23
 60/73 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk nem mindenki teheti ezt ilyen könnyen meg. Vegyünk egy alap példát. Felvett egy lakás/ház kölcsönt 20-25 évre. Azóta pedig rohamosan romlik az ország helyzete. Mert nyilván ez így van.

Na már most abból kiszállni maximum nullás szaldoval lehet. Na most nullával kimenni külföldre nem igazán lehet valljuk be.

Az mellett pedig nem mindenki annyira fiatal már, hogy olyan könnyen nyelvet tanul.

Tehát ez nem fekete és fehér.

Így sokan kényszerből vannak még mindig itthon.

2024. máj. 12. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!