Most hogy március 15-én délután 3-kor Magyar Péter, majd délután 5-kor Karácsonyék is tartanak tüntetést, nagy megmozdulásra lehet számítani Budapesten?
Figyelt kérdés
Sok ezren lesznek?márc. 4. 11:45
11/19 anonim válasza:
Még a mennyekben is sírni fognak mennyi birka láttán
12/19 A kérdező kommentje:
Én sem leszek, már külföldön élek. Max turistáskodom Pesten.
márc. 4. 13:06
13/19 anonim válasza:
Nem, max néhány ezer ficsúr és öreg komcsi tüntikézni fog, aztán szépen hazamennek...
Én is inkább pecázni megyek a családdal!
14/19 A kérdező kommentje:
Én bízom benne, hogy székházfoglalásig fajul most már. Mert a magyar embereknek elegük van a Fideszből, azt jól mutatta a 150 ezres tüntetés is.
márc. 4. 15:43
15/19 anonim válasza:
14#🤣🤣🤣🤣
Persze, forradalom lesz... ekkora fidesz támogatottsággal...na neee!
16/19 anonim válasza:
Külföldön élsz, de azért itthon legyen "székházfoglalás". Más f... a csalánt...mi?
17/19 anonim válasza:
bízom benne, hogy székházfoglalásig fajul most már. Mert a magyar embereknek elegük van a Fideszből, azt jól mutatta a 150 ezres tüntetés is
18/19 anonim válasza:
Azért ha egy kicsit utána számolnál annak a rettenetes fidesz támogatottságnak, akkor azért másképp fest a dolog...
2022-ben a 8+ millió szavazásra jogosultból 3+ millió szavazott a fideszere. 5 millió vagy ellenzékre (közülük sokan nem is ellenzéki meggyőződésből) és majdnem annyian el sem mentek, mint ahány fideszes szavazó volt. És ez a fidesznek kétharmad...
19/19 anonim válasza:
Székházfoglalás???
Legfeljebb az árnyékszéket foglalják el néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!