Miért nem kezd el csicseregni Novák Katalin?
Most ő talonban van. Ha majd elcsitul a vihar, akkor majd új szerepet fog ráosztani a nagy ember.
Nem csak az ellenzék szerint, hanem a gondolkodni tudó emberek szerint áll az ügy mögött.
Anyagi biztonság
Testi épség, történnek néha furcsa balesetek
Szerinted akit köztársasági elnök létére egy hivatalos útról csak úgy idő előtt, mielőtt a feladatot amiért ment elvégezte volna, haza lehet rendelni hogy mondjon le, az mikor csicsereg?
...majd ha parancsba kapja.
Kíváncsi lennék, hogy ha nem Orbán, akkor mégis ki a parancsosztó?
Mert egy hazaáruló Orbán csicska.
Nem pedig független ember.
8. szerintem nem volt neki akkor hivatalos útja, hanem el kellett utaznia pár napra, hogy ne itthon legyen, ne legyen szem előtt, ne kelljen kordon az utcájába. Szerintem más indult volna az útra, aztán itthon maradt.
Szerintem keresik a helyét csendben, valamelyik nagykövetségen. Remélem, nem ússza meg, amit művelt, visszautasít minden juttatást, mert nagyon fiatal még, hogy élete végéig nyugdíjasként éljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!