Gyurcsányéknak az "Orbáni pedofilhálózat" elleni kampánya sikeres lesz? Sikerülhet ezzel lejáratni Orbánt és visszavenni tőle a hatalmat?
márc. 2. 22:19
11/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel a kampánnyal a DK a hasznos idióta funkciót látja el. Biztos Orbán letelefonált Ferinek, hogy hé Feri kéne valami baromságot vartyogni, mert épp Gázaban vagyunk...
Szerintem ez a kampány ellenkezőjét fogja elérni, nekem és csomó barátomnak sem szimpatikus, pedig egyikünk sem fideszes.
12/16 anonim válasza:
7.A DK ezt a kampányt a saját 2 bites szavazóinak indította, be is árasztó őket egy papucsállatka és amőba közé....
14/16 anonim válasza:
Ez egy halva született ötlet. Mert hazug. Nincsen "fideszes pedofil hálózat". Fideszes feudális rendszer van ahol azt gondolják bármit megtehetnek következmények nélkül. Most éppen kicsit kiborult a bili. De nem erre kéne koncentrálni. Valójában sokkal súlyosabb gond van annál minthogy van pár pedofil a ner-ben.
Csak erről nem beszélnek mert a dk kétbites sötét nyuggereinek ezt már bonyolult lenne megértenie.
16/16 Waff válasza:
Hajrá Fidesz. Továbbra is 100000%-ba támogatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!