Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsányéknak az "Orbáni...

Gyurcsányéknak az "Orbáni pedofilhálózat" elleni kampánya sikeres lesz? Sikerülhet ezzel lejáratni Orbánt és visszavenni tőle a hatalmat?

Figyelt kérdés
[link]

márc. 2. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ezzel a kampánnyal a DK a hasznos idióta funkciót látja el. Biztos Orbán letelefonált Ferinek, hogy hé Feri kéne valami baromságot vartyogni, mert épp Gázaban vagyunk...

Szerintem ez a kampány ellenkezőjét fogja elérni, nekem és csomó barátomnak sem szimpatikus, pedig egyikünk sem fideszes.

márc. 3. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
7.A DK ezt a kampányt a saját 2 bites szavazóinak indította, be is árasztó őket egy papucsállatka és amőba közé....
márc. 3. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
jav:árazta
márc. 3. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy halva született ötlet. Mert hazug. Nincsen "fideszes pedofil hálózat". Fideszes feudális rendszer van ahol azt gondolják bármit megtehetnek következmények nélkül. Most éppen kicsit kiborult a bili. De nem erre kéne koncentrálni. Valójában sokkal súlyosabb gond van annál minthogy van pár pedofil a ner-ben.

Csak erről nem beszélnek mert a dk kétbites sötét nyuggereinek ezt már bonyolult lenne megértenie.

márc. 3. 10:45
 15/16 Ember666 válasza:
81%
Hajrá ellenzék
márc. 3. 16:08
 16/16 Waff ***** válasza:
17%
Hajrá Fidesz. Továbbra is 100000%-ba támogatom őket.
márc. 4. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!