Miért maradtakn ülve a fideszesek Navalnij megemlékezésén?
Figyelt kérdés
márc. 2. 16:54
1/18 anonim válasza:
Putyin ellenségei a Fidesz ellenségei is.
2/18 anonim válasza:
Mert Viktor azt mondta hogy csúnyán beszélt a grúzokról annakidején.
Tehát hogy ő sem volt szent.
6/18 anonim válasza:
Mert a Kreml üzent: lenni Navalnij kapitalista tiszteletadás. Fidesz maradni ülve. Ha nem maradni ülve, kapni novicsok.
7/18 anonim válasza:
Én azt nem értem, mitől lett volna ekkora nagy valaki ez a Navalnyíj. A nacionalista párt még veszélyesebb lett volna a többi országra nézve, és a médiában erősen fel is voltak fújva, miközben a 3-4. helyeken futottak be a választásokon.
8/18 anonim válasza:
Én elismerem Navalnijt, de miért kellett volna bárkinek felállnia? Azért, mert a gyakorin a DK nyugdíjas tagozat ezt várja el a politikusainktól? Én sem álltam volna fel és nem azért, mert Putyint támogatom, hanem mert nem egy magyar hősről beszélünk és nem egy magyar ügyben. Majd ha magyar lesz, akkor esetleg felállok.
9/18 DK-s válasza:
Teljesen világos hogy erre utasítást kaptak.
Mindegy hogy hogyan akarják megmagyarázni, hogy miért nyalták puttler s'ggét.
Arról beszélünk hogy egy agresszív diktatúrában meggyilkoltak valakit, aki az ország jobbá tétele érdekében szembe merészelt szállni a diktátorral, és a fidesz szerint ez nem tiszteletre méltó.
Szét kell verni ezt a kormányt.
10/18 anonim válasza:
#7 a diktátorok ellen fellépő embereket normális helyen állva tisztelik meg, főleg a halálukat. És azért volt 3. a pártja, mert egyrészt a választásokat valszeg elcsalják, plusz az első 2 ugyanaz a párt 2 külön néven, mindkettőben Putyin a góré.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!