Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszt megkérdezték valaha...

A fideszt megkérdezték valaha arról, h miért maradt el a legfőbb kampányígéret: az elszámoltatás?

Figyelt kérdés
Sztem ez volt az a dolog, ami miatt annakidején valódi 2/3-dal megválasztották a fideszt az emberek. Mindenki várta, h hulljanak az akkori MSZP-s fejek, de semmi sem történ azóta sem. Egyetlen komolyabb visszaélést sem derítettek fel, egyetlen ismertebb politikus sincs börtönben. Mi ennek az oka? A fidesz még 2/3-dal sem tud fellépni a korrupció ellen? Vagy az előző kormányban mindenki ártatlan volt? Ezt nehezen hiszem. Miért maradt el 100%-osan az elszámoltatás?
2024. márc. 2. 07:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 sajnos átlagemberekkel nemigen állnak szóba. Írsz nekik, kapsz válasznak egy előre megírt szöveget, amiben semmi sincs, aminek a kérdéshez akár csak köze lenne. Nyilván se idejük, se kedvük nem lenne egy polgárral foglalkozni. Erre lenne a média, de az ellenzékieknek nem válaszolnak, a kormánymédia pedig nyilván nem kérdez ilyesmit.
2024. márc. 2. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:

"Írsz nekik, kapsz válasznak egy előre megírt szöveget, amiben semmi sincs, aminek a kérdéshez akár csak köze lenne."

Kaptál ilyen levelet? Mi áll benne?

2024. márc. 2. 10:56
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 régebben igen, egy teljesen normális hangvételű emailt írtam 1-2 kérdéssel. Nagyjából annyi jött vissza, h “köszönjük levelét, nagyon fontos számunkra az egyes állampolgárok véleménye és sajnos a miniszterelnök úr elfoglaltságai miatt nem tud személyesen válaszolni.” Ez utóbbit megértem persze, én sem gondoltam komolyan, h személyesen tőle választ kaphatnék, csak amolyan tesztjelleggel írtam neki, h reagál e egyáltalán. Döntse el mindenki maga, h egy automata üzenet válasznak minősül e.

Próbáld ki te is, nem tilos emailt írni neki és kapsz majd egy ilyen választ te is, ha további részletek érdekelnek.

2024. márc. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!