A fideszt megkérdezték valaha arról, h miért maradt el a legfőbb kampányígéret: az elszámoltatás?
"Írsz nekik, kapsz válasznak egy előre megírt szöveget, amiben semmi sincs, aminek a kérdéshez akár csak köze lenne."
Kaptál ilyen levelet? Mi áll benne?
#12 régebben igen, egy teljesen normális hangvételű emailt írtam 1-2 kérdéssel. Nagyjából annyi jött vissza, h “köszönjük levelét, nagyon fontos számunkra az egyes állampolgárok véleménye és sajnos a miniszterelnök úr elfoglaltságai miatt nem tud személyesen válaszolni.” Ez utóbbit megértem persze, én sem gondoltam komolyan, h személyesen tőle választ kaphatnék, csak amolyan tesztjelleggel írtam neki, h reagál e egyáltalán. Döntse el mindenki maga, h egy automata üzenet válasznak minősül e.
Próbáld ki te is, nem tilos emailt írni neki és kapsz majd egy ilyen választ te is, ha további részletek érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!