A Fidesznek meg az azt kiszolgáló lakájmédianak mennyire lesz kínos, ha Karácsony Gergelyt újraválasztják?
Figyelt kérdés
Így is több milliárd forintot fektettek bele Karácsony karaktergyilkosságába, de érdekes módon, erre inkabb csak a vidékiek reagálnak. Szerintetek mennyire népszerű Karácsony? Szerintem alapvetően jól vezeti a varost ekkora fideszes ellenszél ellenére. Nem mondom, hogy minden gondolatával egyetértek, az autós ügyek nem érintenek, vannak jó meglátásai, a Fidesznek nem hódol be.márc. 2. 01:00
11/20 anonim válasza:
Lszrjak. Budapest továbbra sem kap pénzt. Én mindenesetre Vitézyre szavazók, ha elindul. Karácsony semmihez sem ért. Csak azért nem szavazok valakire, mert ő a full ellenzéki, de rohadtul nem ért hozzá.
13/20 anonim válasza:
11: miért Vitézy mihez ért?
A közelekedésszervezéshez igen. És amellett?
Szociáis intézmények, oktatás, színházak, közművek, nemzetközi kapcsolatok, egészségügy, adópolitika - melyikhez ért jobban, mint Karácsony és csapata?
Ja és kik lennének Vitézy csapata? Mert főplgármesterség nem one-man-show.
14/20 A kérdező kommentje:
Vitézy mihez ért? A Facebookon okoskodik, hogyan kellene megszervezni a közlekedést, de nem hiszem, hogy szociális, tarsadalmi ügyekben is otthon van. Na meg ha pont az LMP indítja, akkor elvből nem szavaznék rá: lévén az LMP a Fidesz kamupártja. Szerintem ezen érdemes elgondolkozni.
márc. 2. 15:47
15/20 A kérdező kommentje:
13) most olvastam a kommented, egyetértek.
márc. 2. 15:48
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Vitezy már egyel több dologhoz ért, mint karácsony, a közreműködéshez. Ez pont elég is, ahhoz, hogy ne az ostoba karogerire szavazzak
19/20 anonim válasza:
És kikből áll Vitézy csapata?
Láthatóan Karácsony és a mögötte álló pártok el tudnak vezetni egy fővárost ellenszélben. Nem ment csődbe Bp egy covid-infláció-fidesz hármastól sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!