Lázár János homoszexuálisozása nem meredek kicsit?

Ki nem sz@rja le Lázár János elméleteit?!
Ő még Bécsben is képes volt rettegni, miközben Bécs lett a világ legélhetőbb városa...
Fizetett idióta.
Megvehető bármire...

14.
Én csak homoszexuális pedofilokrol olvastam eddig!

Akkor olvass utána Sz. atya esetének, pár hete történt. Csak hát mivel kislányokat molesztált, és egyházi személy, ezért a jobboldali sajtó csodával határos módon nem beszélt róla.

17.
Nem mondtam,hogy nincsenek kivételek!
Ugye kivétel erősíti a szabályt!
Azt irtam eddig nem olvastam olyat!

Most olvashattál, és amúgy nem az egyetlen eset közel se, amikor kislányok a célpontok.
Amúgy azt tegyük tisztába azért, hogy a pedofilok kb. a társadalom 1%-a, vagy még kevesebb (és közöttük is kb. 1/3-ad hetero), a homoszexuális hajlamúak (azaz melegek, biszexek) meg kb. 10%-át teszik ki a társadalomnak. Ebből már látszik, hogy a homoszexuális hajlamúak több mint 90%-a nem pedofil.
"Ugye kivétel erősíti a szabályt!" Igen, ezt szokták mondani, de jó nagy tévedés. A kivétel gyengíti a szabályt.

Húha!
Matekból is meghúzhattak!
Ha;;
" a pedofilok kb. a társadalom 1%-a, vagy még kevesebb (és közöttük is kb. 1/3-ad hetero)"
Akkor a 2/3- uk nem hetero!
Azaz a többségük meleg!!!
Ja és az a többség is a 10% meleg társadalomból szarmazik így százalékosan sokkal több a meleg!
Csak a saját számításaidat vettem alapul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!