Mi van akkor, ha Magyar Pétert, a Fidesz küldte mert már ciki számukra, hogy nincs ellenzékük?
Elég egyértelmünek tűnik számomra, hogy Magyar Péter pártot fog alapítani.
Meglátásom szerint ő kommunikációban, kulturában, stilusban köröket ver a jelenlegi ellenzékre, tipikusan az az ember, aki szerintem gond nélkül megtudna milliókat szólitani, vagyis releváns ellenfele lehet a Fidesznek.
Arra gondoltam, hogy mi van, ha őt direkt a Fidesz küldte, hogy legyen egy valódinak tűnő elenfele, mivel a jelenlegi már az ellenzékiség illúzióját sem kellti az emberekben, így ez már nem vett jót fényt a Fideszre, hogy lényegében ellenfél nélkül győz mindig.
Ti mit gondoltok erről az (összeesküvés) elméletről? :D
18.
Azzal bsznak ki magukkal, ha nincs ellenzékük, hiszen az könnyen forradalomba fordulhat a dolog, kell, hogy legyen egy közeg az egyet nem értőknek, hogy, levezessék a feszkót, ezt a szerepet eddig a jellenlegi ellenzéki pátok töltöték be, viszont ezeknek a pártoknak gyakorlatilag alig van releváns erejük, alig tudnak pár ezer ember megmozgatni (a múlt pénteki ,,tüntetésbőlből" kiindulva még annyit sem :D)
Nem lát reményt bennük az ellenzéki tömb, így jön képbe Magyar Péter.
Nem, a politika valójában nem olyan egyszerü dolog, hogy hogy van a kormány és az ellenzék ez a kettő ellenfele egymásnak, ez ennél azért jóval bonyolultabb a valóságban.
Ez csak egy illúzió, hogy az átlagos 2bittes szavazó is megtudja érteni a dolgokat.
22
Szerintem is a Fidesszel van, viszont nem fogja megosztani az ellenzéket, tekintve, hogy az ellenzékiek kb 90%-nak nincs pártja, ami képviselné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!