Nem szégyen az "ellenzékre" nézve, hogy nem képes normális témák mentén politizálni, embereket megszólítani és még mindig botrányoktól várja a fidesz megbukását és "azorban" lemondását?
Én pl ezt a vergődést 14 éve szánalmasnak tartom és igazából úgy látom, hogy nulla önkritikájuk a felismeréshez, hogy hopp gyerekek, el kellene tűnni.
Ne jöjjön itt senki kizárólag a választási rendszerrel a 4*2/3 után. Röhejes, amit ellenzéknek hívnak. Tényleg azt várják, hogy legyen egy-egy botrány, amiből politikai hasznot remélnek, egyébként pedig egy nagy nulla, amit felmutatnak "azorbanmondjonle"-n kívül. Ezek tényleg úgy gondolják, hogy ezzel 2026-ban vagy bármikor, választást lehet nyerni ?????
Látod kérdező, nem megcáfolsz, hanem személyeskedni kezdesz velem, mert a tényekkel nem tudsz mit kezdeni, de akkor megtámadod azt, aki mondja.
Ez a fidesz módszere, szóval ja, szerintem az vagy :)
Nincsenek érveid, ismét csak személyeskedsz :)
Fideszbérenc :)
18_nak!
Én hozzáteszem, nagyon sokukra csak a "magyar állampolgár" érvényes! Minden nemzeti érzés nélkül! Az ilyenek elmennének Romániába, Szlovákiába agitálni más pártoknak az ottani magyar pártok ellen! És ez szomorú!
A ballibeknek!
A ballibek ilyen mentalitással nehezen fognak választásokat nyerni, gondolom, évtizedekig!
everlight, drága!
Nézz utána, ki az, aki hazugságokkal nyert! "Hazudtunk reggel, este, éjjel..." mond valamit?
Választásokat nyerni az nem nagyon fog, aki idegen érdekeket szolgál...
Amikor kellett a Szovjetunió fenekét nyalták, megfordulva a szelek, most meg a brüsszeliták szellentéseivel kábítják magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!