Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaterunk a COVID-hoz, nem...

Wc papa kérdése:

Visszaterunk a COVID-hoz, nem mindegy hogy melyik karba kapjak az oltottak? Lehozva.

Figyelt kérdés

[link]

Akik ugyanabba kaptak, azoknak tobb a antitest novekedes, mint akinel ossze vissza nyomkodtak. A kutatok a BioNTech-nel arra jutottak 5 ev elteltevel, hogy nem mindegy a mindegy.

febr. 28. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
A covidot amit média felfujt emberek az én családom copd és semmi bajuk nem volt.Ha egy tüdö beteg túléli a covidot bohockodjatok csak a oltásal.
febr. 28. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

8 A következő az lesz, hogy az se mindegy, milyen nevű orvos adta be.

És a csillagok állása milyen volt a beadásakor.

febr. 29. 06:38
 13/19 A kérdező kommentje:

5

A meta analizis es a statisztika mind tudomany, CL-rol hallottal? p ertek? Gauss gorbe? Poisson eloszlas? Mi a megoszlas es eloszlas kozotti kulonbseg? Asszociacio? Korrelacio? Regresszio?

Ha neked ez nem tudomany akkor pszichologus kell.

febr. 29. 08:24
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Biontech?? Az a lényeg egyik karba se kapj semmit, köszönöm nagyon jól vagyok ,kovid csak egy influenza volt 5 nap, aztán véd az immunrendszer, minden télen van , most is volt egy gyors lefolyás lázas meghűlés. Nagybáttyám meghalt az oltásra rá 3 hétre hirtelen szívleállás, már az oltás után is gyenge volt, panaszkodott valami nem stimmel, egészséges nem túlsúlyos középkorú ember. Nilván egy orvos se merné odaírni, hogy oltás miatti halál, mert azonnal kirúgnák és kitagadná az orvosmaffia. És kismillió ilyen példa van a neten még, hazai külföldi egyaránt, oltáskárosultak .

Harvardi patológusok megvizsgálták az oltást követő 30 napon belül elhunytak szívét: a vakcinát kimutatták a szívizomzatban a halál beálltát megelőző 30 napon belül beoltott betegeknél. Ezeknél az embereknél gyulladásra jellemző falósejtek jelentek meg a szívben.

A kutatás eredménye angolul, el lehet olvasni:

[link]

Gyilkos az orvos aki beadja, és aki kötelezi zsarolja az embereket rá az is bűnsegéd.Nem különb mint a holokauszt csak most okosabban csinálják önként szállnak a vagonra a birkák és lökdösik fel azt aki nem akar menni.

febr. 29. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanazt a cikket olvastuk?

Mert amit én olvasta, aszerint pontosan a karok váltogatása váltott ki erősebb immunválaszt. És annyi a következtetés, hogy további kutatás szükséges, szóval szerintem mindenki továbbra is kérje (vagy ne kérje) abba a karjába, amelyiknél kisebb gáz, ha pár naping nem tudja rendesen használni.

febr. 29. 09:46
 16/19 A kérdező kommentje:
rokonom oltasok meg boosterek utan leukemias lett, astrazenecanal szerintem mindenki tudja, hogy verrog kepzodes miatt nem hasznaltak/hasznaljak (nem tudom, hogy hasznaljak-e most)
febr. 29. 09:48
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

16

És ezek után még hideted a mérget ?!

febr. 29. 11:33
 18/19 anonim válasza:
90%

A húsba kerül a hatóanyag.

Ha nem mindegy melyikbe, akkor a 2 éve oda beadott nem szívódott fel teljesen?

febr. 29. 11:48
 19/19 anonim válasza:
65%

12/18

Ez aranyos.

febr. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!