Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsányt / DK-t miért...

Gyurcsányt / DK-t miért utálják ilyen sokan az ellenzéki oldalon is?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy 2006-ban volt egy híres beszéde, amiben bevallotta, hogy hazudtak, majd rendőrrohamot vezényelt a tüntetőkre. Akik viszont úgy láttam gyújtogattak, tehát jogos?..

Ennyi év után nem évül el ez a dolog ahhoz képest, hogy Orbán minden nem fideszes ellen uszít és szétlopja az embereivel az országot? Nem jó lenne megbocsátani neki, ha már ő az ellenzékben a legerősebb párt vezetője?

Én még kicsi voltam 2006-ban csak azért kérdezem.

2024. febr. 28. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem Gyurcsany merfoldekkel jobb lenne, mint a mosta i Fidesz. Ossze nem lehet hasonlitani, hogy Orban csaladja mennyivel többet lopott
2024. febr. 28. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
#11 Az igaz, hogy Orbán lopásban verhetetlen, Gyurcsánynak inkább más hibái voltak.
2024. febr. 28. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

A "Gyurcsány-időszakban" 260 Ft volt egy euró, szerettek minket az EU-ban, barátaink voltak az országok, a NATO, jöttek folyamatosan az EU-s pénzek, és az euró bevezetése is tervben volt, a kórházak működtek, az iskolák működtek, stb.

Most szar van, de igazán nagy szar.

2024. febr. 28. 14:39
 14/18 árokpart ***** válasza:
48%
2014-2022-ig azt mondtam, hogy soha többet Gyurcsány, a mostani kormányzati és társadalmi állapotra tekintettel viszont azt mondom, hogy még ő is jobb lenne.
2024. febr. 28. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Azért baxod, mert Gyurcsány miatt van itt már 3 x 2/3! A fidesz örökjegye a teljhatalomra. Mert miatta meg az elqrása miatt juthatott a fidesz ilyen szinten hatalomra mert annyira besokalltak tőle már, és azóta is ez a fő narratíva, hogy Gyurcsány jobb volt? Mert nincs tiszta ellenzék miatta, mert rátelepedik minden kisebb ellenzéki pártra mint a ragály. Egyszerűen az emberek annyira útálják, hogy a "kisebbik rosszra " szavaznak csak ne kelljen látni mégegyszer a fejét hatalom közelében. És a felesége ..komolyan elhiszi bárki is , hogy nem egykutya a kettő? Szóval a fidesz is addig boldog míg a Feri ott veri magát a parlamentben és elmés beszólásaival fárasztja a jónépet. Szerinted miért nem lett elszámoltatva?? Nem érdeke a fidesznek levágni a mumust.Már réges rég el kellett volna húznia a bánatba távol a politikától.
2024. febr. 28. 15:05
 16/18 A kérdező kommentje:

"Nem gyújtogatott senki, Teljesen békés tüntetés volt."

Bocs, de még én is láttam videókon, hogy autók égtek és székházak dőltek be.

2024. febr. 28. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:

"Bocs, de még én is láttam videókon, hogy autók égtek és székházak dőltek be."

Jaja, rendőr ismerős mondta hogy öklömnyi kövekkel és felszedett macskakövekkel dobálták őket, sokan megsérültek a lábukon, amit nem tudtak pajzzsal védeni, stb.

2024. febr. 28. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
"Nem gyújtogatott senki, Teljesen békés tüntetés volt." Erre csak annyit, én akkor napi 5000 forintot kaptam, hogy legyen zavargás. Akik kimentek békésen tüntetni, azok valószínű azt is csinálták volna, de voltunk mi, hogy ne maradjon békés tüntetés.
2024. febr. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!